WordPress cikkek, leírások

A WordPress egy nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer (CMS), amelyet eredetileg blogok létrehozására és kezelésére fejlesztettek ki, de azóta kibővült, és ma már számos típusú weboldal építésére használják, beleértve az üzleti weboldalakat, portfóliókat, online áruházakat, és közösségi hálózatokat.

Staging WordPress létrehozása WP Toolkit segítségével

Egy WordPress webhely szerkesztése olyan, mintha az autódat részleteznéd, miközben az autópályán haladsz. Lehet, hogy időben és jól kinézve érkezik meg a célállomásra. Aztán viszont minden borzalmasan rosszul is elsülhet - és ha elég gyakran csinálod, a szerencséd előbb-utóbb elfogy.

WordPress alapvető beállításai WP Toolkit segítségével

A WordPress messze a legszélesebb körben használt tartalomkezelő rendszer a weben, de ennek a népszerűségnek ára van. Ez egyben a leginkább támadott CMS is. Nem azért, mert nem biztonságos, hanem mert a támadók tudják, hogy egy WordPress sebezhetőség kaput jelent több tízmillió weboldalhoz.

WordPress feltöltése teszt bejegyzésekkel és hozzászólásokkal

A “dummy” tartalom hozzáadása lehetővé teszi, hogy egy üres WordPress oldalt teszt tartalommal töltsön meg. Ez lehetővé teszi, hogy lássa, hogyan fog kinézni egy webhely és hogyan fog kinézni a sablon vagy a bővítmények a tartalommal.

WordPress telepítése WP Toolkit segítségével

A cPanel WordPress Toolkit funkciója leegyszerűsíti a WordPress telepítését, kezelését.