Infrastruktúránk

Szervereink

Szolgáltatásainkat modern és hatékony szervereken nyújtjuk. Így tudjuk szolgáltatásaink árait alacsonyan tartani! CPU-ból a magas órajelű modern CPU-kat, háttértárból pedig a PCIe csatolós NVMe meghajtókat részesítjük előnyben. Szervereinket (és így szolgáltatásainkat is) a nap 24 órájában monitorozzuk, így mindig pontos képet kapunk az állapotukról valamint hiba esetén a lehető leghamarább közbe tudunk avatkozni.

Biztonság

Napjaink cyber támadásaival tarkított Internetén a biztonság elsőrangú kérdés. Éppen ezért szervereinket, szolgáltatásainkat többszintű biztonsági megoldásokkal védjük, hogy biztonságban tudd weboldalad. Webszervereinken layer7-es védelmet is használunk, így próbáljuk meg felvenni a harcot a botok és spam robotok ellen, amik akár árthatnak weboldaladnak is.

DDOS védelem

A DDOS (Distributed Denial of Service) védelem az internetes szolgáltatások, weboldalak és más online erőforrások elleni támadások elleni védelmet jelenti. A DDOS támadások során a támadók szándékosan túlterhelik az online szolgáltatásokat azáltal, hogy nagyszámú hamis kérés küldésével elárasztják azokat, amelyek megakadályozzák a valódi felhasználókat az erőforrásokhoz való hozzáférésben.

A DDOS támadások rendkívül károsak lehetnek az online vállalkozásokra, weboldalak működésére és az internetes infrastruktúrára nézve. Ezeken a támadásokon átmenően az online erőforrások elérhetetlenné válhatnak, és az ügyfelek nem tudnak hozzáférni a szolgáltatásokhoz, ami jelentős anyagi veszteségeket okozhat a cégeknek.

A DDOS védelem számos technikát tartalmaz, például az áramkörözéstől a forgalom analitikáig, amelyek segítenek azonosítani és blokkolni a támadásokat. Az online vállalkozások és weboldalak számára fontos, hogy megfelelő védelmi intézkedéseket alkalmazzanak, hogy védelmet biztosítsanak a DDOS támadásokkal szemben, és fenntartsák az online jelenlétüket a folyamatos üzleti tevékenységük biztosítása érdekében.

Biztonsági mentés

A biztonsági mentés az adatok másolatának elkészítése és tárolása olyan esetekre, amikor az eredeti adatok elvesznek vagy megsérülnek. A biztonsági mentés fontos azért, mert az adatok elvesztése vagy sérülése súlyos problémákat okozhat az egyéneknek, a vállalkozásoknak és az intézményeknek.

Az adatvesztésnek számos oka lehet, például a számítógépes vírusok, a hardver- vagy szoftverhibák, az emberi hibák vagy a természeti katasztrófák. Az adatvesztés következményei lehetnek az ügyfélkapcsolatok elvesztése, az üzleti tevékenység akadályozása, az üzleti és pénzügyi információk elvesztése, és akár jogi problémákhoz is vezethetnek.

A biztonsági mentés segít abban, hogy visszaállítsuk az adatokat, ha az eredeti adatok elvesznek vagy sérülnek. A biztonsági másolatok segítségével az adatok helyreállíthatók, és a vállalkozások és intézmények folytatni tudják az üzleti tevékenységet és szolgáltatásokat.

A biztonsági mentési stratégia fontos eleme a vállalkozások és az egyének általános biztonsági stratégiájának. Az adatvesztés megelőzésére irányuló biztonsági intézkedések, például a rendszeres biztonsági mentések készítése, segítenek abban, hogy megvédjük az adatokat az elvesztéstől és a sérüléstől.