Infrastruktúránk

Szervereink

Szolgáltatásainkat modern és hatékony szervereken nyújtjuk. Így tudjuk szolgáltatásaink árait alacsonyan tartani! CPU-ból a magas órajelű modern CPU-kat, háttértárból pedig a PCIe csatolós NVMe meghajtókat részesítjük előnyben. Szervereinket (és így szolgáltatásainkat is) a nap 24 órájában monitorozzuk, így mindig pontos képet kapunk az állapotukról valamint hiba esetén a lehető leghamarább közbe tudunk avatkozni.

Biztonság

Napjaink cyber támadásaival tarkított Internetén a biztonság elsőrangú kérdés. Éppen ezért szervereinket, szolgáltatásainkat többszintű biztonsági megoldásokkal védjük, hogy biztonságban tudd weboldalad. Webszervereinken layer7-es védelmet is használunk, így próbáljuk meg felvenni a harcot a botok és spam robotok ellen, amik akár árthatnak weboldaladnak is.

DDOS védelem

Többszintű DDOS védelmi megoldásaink támadás esetén megszűrik a támadó forgalmat, így biztosítva, hogy a szolgáltatások elérése eközben is garantált legyen. Törekszünk arra, hogy akár egy teljes körű DDOS támadás alatt is, legalább a levelezés és webes szolgáltatások fennakadás nélkül elérhetetőek legyenek az interneten, legalább európából.

Biztonsági mentés

Tudjuk, hogy adataid pótolhatatlanok. Éppen ezért dolgoztunk ki egy többszintű biztonsági mentési megoldást, ami végeredményében fizikailag több helyen (eltérő országban) tárolja az adatokról készült mentéseket, így akár egy nem várt esemény után is vissza tudjuk állítani az adatokat.