KVM VPS

KVM Virtuális privát szerver (VPS) csomagok, kicsitől a nagyig, DDoS védelemmel magasfokú redundanciával KVM alapokon.

Csomagok áttekintése

KVM SSD csomagjaink

Csomag CPU RAM Tárterület Hálózat Havidíj
Start 1 vCPU 2 GB 20 GB SSD 100 Mbps 3 000 Ft Megrendelés
Medium 1 vCPU 2 GB 40 GB NVMe 250 Mbps 4 400 Ft Megrendelés
Large 2 vCPU 4 GB 80 GB NVMe 500 Mbps 8 100 Ft Megrendelés
eXtraLarge 4 vCPU 8 GB 160 GB NVMe 1000 Mbps 15 200 Ft Megrendelés
Pro 8 vCPU 16 GB 320 GB NVMe 2000 Mbps 38 400 Ft Megrendelés

KVM (Kernel-based Virtual Machine)

A KVM (Kernel-based Virtual Machine) egy nyílt forráskódú virtuális gép monitor, amely a Linux operációs rendszeren fut. A KVM lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy virtualizálják a számítógépüket, és több virtuális gépet futtassanak a fizikai hardveren.

A KVM egy olyan hypervisor, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy virtualizálják a Linux és más operációs rendszereket. A KVM az Intel és az AMD processzorokat támogatja, amelyek a hardveres virtualizációs technológiával (Intel VT és AMD-V) rendelkeznek. Az ilyen processzorokkal rendelkező rendszereken a KVM lehetővé teszi a virtuális gépek futtatását a teljesítmény csökkenése nélkül.

A KVM használatával a felhasználók lehetőséget kapnak arra, hogy virtualizálják a számítógépeiket és az alkalmazásaikat, ami nagyobb rugalmasságot és hatékonyságot eredményez. A KVM-et a Linux kernel részeként szállítják, így integrálható a Linux rendszerekbe, és a felhasználók könnyen telepíthetik és konfigurálhatják.

Fokozott teljesítmény

VPS kiszolgáló szervereink úgy lettek összerakva, hogy optimális teljesítményt nyújtsanak számodra. Szervereink a Intel Xeon processzot, NVMe vagy hagyományos SSD tárolót és rendkívül rugalmas infrastruktúra futtatja, hogy megfeleljenek az igényeidnek.

Dedikált környezet

A VPS összes erőforrását tetszőlegesen használhatod fel, legyen szó weboldal avgy üzleti alkalmazás futtatásáról. Teljes root hozzáférést kap VPS-éhez, amin akár saját egyedi OS és szoftverkörnyezetet tud futtatni, vagy előre összeállított megoldásainkból választani.

Egyszerűség és függetlenség

VPS megoldásainkkal nem kell aggódnod a hardveres korlátok miatt (alkatrészek cseréje, műszaki hibák stb.) - de a virtuális szervered felett továbbra is teljes ellenőrzést kapsz. Előre telepített Linux és Windows operációs rendszerek széles választéka áll rendelkezésre.

Korlátlan adatforgalom

VPS csomagjaink adatforgalma korlátlan, csak a sávszélességet limitáljuk a csomagnak megfeleően. Ez azt jelenti, hogy nagy sávszélességet igénylő szolgáltatásokat vagy alkalmazásokat is tárolhat, így ügyfeleinek optimális élményt biztosíthat extra költségek nélkül.

Rendelkezésre állás

VPS megoldásaink tökéletesen alkalmasak üzleti alkalmazások vagy webshoppok üzemeltetésére. Infrastruktúránk minimális késleltetést (latency) biztosít szolgáltatásai számára, a hardver rendelkezésre állását pedig a 99,9% SLA garantálja. Ez azt jelenti, hogy állandó, stabil szolgáltatást kap.

Mentési lehetőségek

A VPS biztonsági mentési lehetőségeinkkel biztonságban tarthatja adataidat. Az automatikus biztonsági mentés kiegészítő lehetővé teszi, hogy automatikusan és rendszeresen biztonsági mentést készítsen az adatairól. Snapshot kiegészítőnkkel néhány kattintással pillanatképet készíthet VPS-éről.

VPS kérdések és válaszok

Mi az a VPS és mire jó?

A virtuális privát szerver (VPS) használható weboldalak (webshop, blog, fájl tárolás) és szoftver alkalmazások (könyvelőprogram, CRM, távoli asztal) futtatására. Az osztott tárhelyektől eltérően az adatok egy virtuális gépre vannak elszigetelve, amely a felhasználónak van allokálva.
A VPS tökéletes kompromisszum a webtárhely csomagok és a fizikai szerverek között, amely a megbízhatóságot a dedikált szerverek nagy teljesítményével ötvözi - de a szerver fizikai hardverének kezelésével járó nehézségek nélkül.

Kinek készültek a VPS megoldások?

A VPS használata alapszintű rendszergazdai ismereteket igényel. Ez a tudás elengedhetetlen a gépre telepített operációs rendszer (Linux, Windows vagy más) kezeléséhez és az alkalmazások konfigurálásához.
Úgy gondolod, hogy szükséged lehet egy VPS-re, de nincs meg a szükséges technikai tudás? Vedd fel a kapcsolatot velünk, biztosan találunk megoldást az igényeidre! De akár megoldás lehet dedikált cPanel szolgáltatásunk is a számodra.

Több weboldalt is elhelyezhetek egy VPS-en?

Igen! A VPS felosztható igényeidnek megfelelően. Ez azt jelenti, hogy több webhely vagy projekt elhelyezésére is használható, mindegyikhez külön tárhelyet rendelve. Az egyes tárhelyek limitjeit is Te döntöd el. Ennek egyszerűsítése érdekében telepíthetsz kezelő paneleket is, mint a Plesk vagy a cPanel.

Milyen operációs rendszert válasszak a VPS-hez?

A megfelelő operációs rendszer kiválasztása a VPS-hez fontos döntés, mivel nagy hatással lesz a szerver teljesítményére és képességeire. A VPS-hez használt operációs rendszer kiválasztásakor olyan tényezőket kell figyelembe vennie, mint a biztonság, a költségek, a megbízhatóság, a skálázhatóság és a támogatás. A Windows Server népszerű választás sok magánszemély és vállalkozás számára, akik stabil platformot keresnek webtárhely igényeikhez. Az olyan Linux disztribúciók, mint az Ubuntu vagy az AlmaLinux szintén népszerű választásnak számítanak a rugalmasságuk és a funkciók széles skálája miatt. Végső soron az Ön számára legjobb választás az alkalmazás speciális követelményeitől és a VPS használatával elérni kívánt eredményektől függ.

Milyen szolgáltatásokat lehet futtatni egy VPS-en?

Egy VPS-en számos szolgáltatást lehet futtatni, és a lehetőségek szinte korlátlanok. Néhány példa:

  1. Weboldalakat: A VPS lehetővé teszi webhelyek tárhelyként történő használatát. Egy VPS-en futtathatunk több webhelyet is, és testre szabhatjuk a környezetet a saját igényeinknek megfelelően.
  2. Adatbázisokat: Adatbázis szervereket lehet futtatni a VPS-en, amelyek lehetővé teszik az adatok tárolását és a webalkalmazások adatbázis-kezelését.
  3. Szerver oldali programozási nyelveket: A VPS-en lehetőség van szerveroldali programozási nyelvek futtatására, például PHP, Python, Ruby, Node.js stb.
  4. E-mail szervereket: A VPS lehetővé teszi az e-mail szerverek futtatását, amelyekkel saját e-mail címet hozhatunk létre és kezelhetjük a beérkező és kimenő leveleket.
  5. Virtuális magánhálózat (VPN): A VPS-en lehetőség van VPN szolgáltatás futtatására, amely lehetővé teszi a biztonságos kapcsolatot az interneten keresztül.
  6. Felhőalapú tárolást: A VPS-en lehetőség van felhőalapú tárolási szolgáltatások futtatására, amelyek lehetővé teszik a fájlok biztonságos tárolását és megosztását.
  7. Játékszervereket: A VPS lehetőséget nyújt játékszerverek futtatására, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára az online játékot.
Ezek csak néhány példa arra, hogy milyen szolgáltatásokat lehet futtatni egy VPS-en, de a lehetőségek korlátlanok, és a felhasználók számos más alkalmazást és szolgáltatást is futtathatnak a VPS-en a saját igényeik szerint.