cPanel tárhely

Hagyományos osztott webtárhely cPanel kezelőfelülettel. Minden egyben megoldás: weboldal, levelezés és ami kellhet! Gyors processzor és ultragyors PCIe NVMe SSD tárolóval a sebességért!

Csomagok áttekintése

cPanel tárhely csomagok

cP Start

7200 Ft évente

 • 2 GB NVMe tárhely
 • Korlátlan domainhez
 • Korlátlan email postafiók
 • Korlátlan email átirányítás
 • Korlátlan adatforgalom
 • Ingyenes SSL tanúsítvány

cP Basic

9600 Ft évente

 • 5 GB NVMe tárhely
 • Korlátlan domainhez
 • Korlátlan email postafiók
 • Korlátlan email átirányítás
 • Korlátlan adatforgalom
 • Ingyenes SSL tanúsítvány

cP Premium

24000 Ft évente

 • 20 GB NVMe tárhely
 • Korlátlan domainhez
 • Korlátlan email postafiók
 • Korlátlan email átirányítás
 • Korlátlan adatforgalom
 • Ingyenes SSL tanúsítvány

cP Pro

42000 Ft évente

 • 50 GB NVMe tárhely
 • Korlátlan domainhez
 • Korlátlan email postafiók
 • Korlátlan email átirányítás
 • Korlátlan adatforgalom
 • Ingyenes SSL tanúsítvány

cPanel tárhely szolgáltatásai

Azonnali aktiválás

Automatizált ügyfélportálunk segítségével tárhely csomagod azonnal létrejön és minden funkciót magadnak be tudsz állítani!

99,9% SLA

Szolgáltatásunkra vállaljuk, hogy éves szinten - a tervezett karbantartásokat nem beleszámítva - legalább 99,9%-ban elérhető.

Magas teljesítmény

Nagy teljesítményű processzorainknak és PCI NVMe tárolóknak hála weboldalad szuper gyorsan fog betölteni.

Biztonsági mentés

Tudjuk, hogy adataid a legfontosabbak, ezért tárhelyedről naponta készítünk mentést, amit földrajzilag is máshol tárolunk.

Programnyelvek

cPanel tárhelyeinken a PHP verziók sokasága érhető el (7.2-től 8.1-ig), így ki tudod választani amire szükséged van.

Biztonság

Naponta végzünk vírus és malware ellenőrzést fájljaidon, mivel tudjuk, hogy akár egy fertőzött fájl tönkreteheti weboldaladat.

CloudLinux

A CloudLinux egyedi megoldásának hála minden felhasználó 100%-ban elkülönül egymástól, teljesen izolálva van mindenki.

Bővíthetőség

Kezd egy kis csomaggal és bővíts később, ahogy weboldalad is bővül. Nem szükséges rögtön a legnagyobb csomagot megvenned.

Levelezés

cPanel tárhely csomagjainkban megtalálsz mindent, ami a napi levelezéshez valamint weboldaladről történő levélküldéshez szükséges.

Csomagok részletes összehasonlítása

Funkció cP Start cP Basic cP Prémium cP Pro
Tárterület 2 GB 5 GB 20 GB 50 GB
Adatforgalom ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan
MySQL adatbázisok ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan
Aldomainek ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan
Parkolt domain 10 50 ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan
Kiegészítő domain 2 10 50 ∞ Korlátlan
SSH ❌ Nem elérhető ❌ Nem elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
Git ❌ Nem elérhető ❌ Nem elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
FTP fiókok ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan
Ingyenes SSL ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
Biztonsági mentés ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
HTTP/2 támogatás ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
PHP ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
Node.JS ❌ Nem elérhető ❌ Nem elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
Python ❌ Nem elérhető ❌ Nem elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
Email fiókok ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan
Email átirányítások ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan
Spam szűrés ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
IMAP/POP3 ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
SMTP ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
DDOS védelem ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető

cPanel kérdések és válaszok

Milyen webtárhelyre van szükségem?

Egy teljesen új weboldal létrehozásánál jellemzően - kezdésnek - bőven elegendő a legkisebb csomagunk. Erről természetesen bármikor tovább lehet lépni, bővíteni akármelyik megoldásunk irányába, ha kinőtted a kezdő megoldást.

Mi a különbség az egyes csomagok között?

cPanel webtárhely csomagjaink alapvetően hasonlók egymáshoz. Fő különbség, hogy hány domain nevet lehet hozzá csatolni - minél nagyobb a csomag annál többet - valamint néhány (haladó) funkció csak Prémium és Pro csomagjainkban érhetőek el, pl.: SSH hozzáférés, Node.JS futtatási lehetőség.

Hogyan kezdjek hozzá?

Új webtárhelyed weboldalunkon keresztül tudod megrendelni. cPanel tárhelyhez mindenképp szükséges legalább egy domain név megadása, ami lehet már meglévő domain, de akár rögtön tudsz újat is regisztrálni.

Milyen védelem van a hackerek ellen?

Szervereinken futó szolgáltatások DDOS védelemmel rendelkeznek, de ezen felül ModSecurity eszköztárának segítségével a támadó jellegű próbálkozásokat is blokkoljuk. Ezen felül rendszeresen végzünk vírus és malware keresést a fájlokban.

Mi a helyzet a biztonsági mentéssel?

Az adatok a legfontosabbak mai világunkban. Éppen ezért többlépcsős mentési megoldást használunk. A mentéseket földrajzilag elkülönült helyen tároljuk, valamint több különböző formában is.

cPanel

A cPanel egy webes vezérlőpult, amely lehetővé teszi a weboldalak és az e-mail fiókok kezelését egy könnyen kezelhető felületen keresztül. A cPanel számos olyan funkciót kínál, amelyek segítségével könnyedén kezelhetők a webes szolgáltatások, például a domainek, az adatbázisok, a fájlok és a biztonsági beállítások.

A cPanel használata rendkívül egyszerű és intuitív, így akár kezdő felhasználók is könnyen használhatják. A cPanel segítségével például könnyedén lehet létrehozni új e-mail fiókokat, valamint beállítani a postafiók-hozzáféréseket és a levelezési szabályokat. Emellett a cPanel lehetővé teszi a fájlok feltöltését és letöltését a webhelyre, valamint az adatbázisok kezelését is.

A cPanel fontos funkciója a biztonsági beállítások kezelése is. A cPanel lehetővé teszi a SSL-tanúsítványok létrehozását és kezelését, amelyek javítják az oldal biztonságát és növelik a látogatók bizalmát az oldal iránt. Emellett a cPanel lehetővé teszi a biztonsági mentések készítését, amelyek segítségével vissza lehet állítani az adatokat, ha bármilyen probléma merül fel.

Összességében a cPanel egy nagyon hasznos és sokoldalú eszköz, amely lehetővé teszi a weboldalak és az e-mail fiókok egyszerű és hatékony kezelését. A cPanel által nyújtott funkciók és lehetőségek széles skálája segít a felhasználóknak a webhelyeik és az e-mail fiókok hatékony kezelésében, és hozzájárul az online jelenlétük javításához és biztonságához.

CloudLinux

A CloudLinux egy operációs rendszer, amely kifejezetten a webes szolgáltatásokhoz készült. A CloudLinux egy Linux-alapú operációs rendszer, amelyet a webtárhely-szolgáltatók használnak a weboldalak és alkalmazások futtatására szolgáló szerverek kezelésére.

A CloudLinux egy sor olyan funkciót kínál, amelyek elősegítik a stabilitást, biztonságot és a teljesítményt a szerveren futó alkalmazások számára. Az egyik legfontosabb funkció a kötegelt (LVE) környezetek, amelyek segítségével a szolgáltatók korlátozhatják az egyes felhasználók által használt erőforrásokat (pl. CPU, memória, lemezterület stb.). Ez lehetővé teszi a szolgáltatók számára, hogy biztosítsák, hogy a felhasználók nem használják túl a rendszert és megakadályozzák, hogy egy felhasználó túlzottan megterhelje a szerver erőforrásait.

A CloudLinux további funkciói közé tartozik a szerverbiztonsági funkciók, amelyek segítenek a szolgáltatóknak az általános biztonsági kockázatok elleni védekezésben, például az általánosan használt CMS-ek sebezhetőségei elleni védelemmel. A CloudLinux a mod_security modullal is rendelkezik, amely segít megakadályozni az SQL injekció és a cross-site scripting (XSS) támadásokat.

A CloudLinux további előnyei közé tartozik a teljesítmény javítása, az alkalmazások gyorsabb betöltése és az erőforrások hatékonyabb kihasználása. A CloudLinux egy stabil és megbízható operációs rendszer, amely lehetővé teszi a webtárhely-szolgáltatók számára, hogy hatékonyan kezeljék a szervereiket és biztosítsák a stabil és biztonságos környezetet az ügyfeleiknek.

Miért jobb az NVMe mint az SSD?

Az NVMe (Non-Volatile Memory Express) egy olyan adattárolási technológia, amely egy nagy sebességű interfészt használ a PCIe-buszra csatlakozó számítógépes meghajtók számára. Az NVMe-meghajtók használata jelentős előnyökkel jár az SSD (Solid State Drive) és a HDD (Hard Disk Drive) meghajtókkal szemben.

Az NVMe-meghajtók jelentősen gyorsabb adatátviteli sebességgel rendelkeznek, mint az SSD vagy a HDD meghajtók. Az NVMe-meghajtók képesek akár tízszer nagyobb sebességgel adatokat átvinni, mint az SSD-k, és akár 25-ször gyorsabban is olvashatnak és írhatnak, mint a hagyományos merevlemezek.

Az NVMe-meghajtók késleltetése is jelentősen alacsonyabb, mint az SSD-k vagy a merevlemezek esetében, amely tovább növeli az adatok átvitelének sebességét. Az NVMe-meghajtók azonban jellemzően drágábbak, mint az SSD-k vagy a merevlemezek, így az ár/érték arány szempontjából nem mindig a legjobb választás.

Összességében az NVMe-meghajtók sokkal gyorsabbak, mint az SSD-k vagy a HDD-k, és kisebb késleltetést biztosítanak. Az NVMe-meghajtók általánosan a legjobb választások a magas teljesítményű számítógépek, mint például játék- és munkaállomások számára, de az áruk miatt nem mindig lehet megfelelő választás az általános felhasználásra.

7 napos pénzvisszafizetési garancia

Ha nem vagy elégedett szolgáltatásunkkal, visszatérítjük a befizetésedet kérdés nélkül. Nincs kockázat, teszteld szabadon szolgáltatásunk!