SSL tanúsítványok

Titkosítsa adatforgalmát akár névre szóló SSL tanúsítvánnyal

SSL megoldások áttekintése

SSL tanusítványok

Domain

2800 Ft

 • 5 perc alatt
 • 1 domain névre
 • www és non-www
 • Nincs papírmunka
 • 50000$ garancia

Multi-Domain

8200 Ft

 • 5 perc alatt
 • 1+2 domain névre
 • www és non-www
 • Nincs papírmunka
 • 50000$ garancia

BusinessTrust

15500 Ft

 • 1-3 munakap
 • 1 domain névre
 • www és non-www
 • Céges validáció
 • 250000$ garancia

Wildcard

27300 Ft

 • 5 perc alatt
 • 1 domain névre
 • korlátlan aldomainre
 • Nincs papírmunka
 • 50000$ garancia

SSL biztonsági tanúsítványok főbb jellemzői

Azonnali aktiválás

A domain ellenőrzött SSL tanúsítványaink akár 5 perc alatt elkészülnek, webes, DNS vagy emailes validációnak köszönhetően.

Ingyenes reissue

A tanusítvány bármikor újragenerálható, ráadásul automatikusan, emberi közbeavatkozás nélkül.

Mobil barát

Tanúsítványaink minden modern mobil eszköz által ismert és elfogadottak, legyen szó Androidról vagy iOS-ről.

SSL kérdések és válaszok

Mennyi idő alatt készül el az SSL tanúsítvány?

Általában a domain validált SSL tanúsítványok kiállítása rövid idő alatt, akár néhány perc alatt megtörténhet. A folyamat azonban attól függ, hogy melyik tanúsítvány kiállító hatóságot (CA) választjuk, milyen gyorsan ellenőrzik a domain tulajdonjogát, valamint a tanúsítványkiállító hatóság feldolgozási idejétől is függ.

Általában a domain validált SSL tanúsítványok folyamatát automatizáltan végzik, ami azt jelenti, hogy nincs szükség emberi beavatkozásra. Az általános folyamat a következő:

 1. A tanúsítvány igénylését online formában kell kitölteni a kiválasztott CA oldalán.
 2. Az igénylési folyamat során a CA ellenőrzi, hogy a domain tulajdonjoga a kérelmezőé-e.
 3. Ha az ellenőrzés pozitív, akkor a tanúsítvány kiállítása automatikusan megtörténik, és azonnal elérhetővé válik a kérelmező számára.

A domain validált SSL tanúsítványok általában a legolcsóbbak, és gyorsan kiállíthatóak, mivel nincs szükség további dokumentumok vagy jogosultsági igazolások bemutatására. Azonban érdemes figyelembe venni, hogy a CA-k feldolgozási ideje változó lehet, és az igénylési folyamat időtartama attól függ, hogy melyik tanúsítvány kiállító hatóságot választjuk.

Mit takar a garancia?

SSL tanúsítványok esetén a garancia arra vonatkozik, hogy (az ssl típusának megfelelő) ellenőrzés nélkül nem állítanak ki arra a névre, domain névre másik tanúsítványt. Így elvileg senki nem tud visszaélni nevünkkel.

Melyik típusra lesz szükségem?

Egyszerű esetekben - legyen egy rendes SSL tanúsítvány az oldalon - bőven elegendő a Domain SSL. Amennyiben webshopot vagy pénzügyi oldalt üzemeltetünk, javasolt legalább a Business SSL tanúsítvány, melynél a tulajdonos neve név szerint ellenőrzésre kerül és a tanúsítványba is bekerül.

Wildcard tanúsítvány esetén a domain összes aldomainje egy tanúsítványban le van fedve, így nem szükséges mindegyikre külön-külön tanúsítványt vásárolni.

Az SSL az "Secure Sockets Layer" rövidítése, amely egy kriptográfiai protokoll a biztonságos internetes kommunikációhoz. Az SSL-t gyakran az HTTPS (HTTP Secure) protokollal használják a weboldalak biztonságos kapcsolatának létrehozásához.

Az SSL használatával a weboldalak biztonságosan tudnak kommunikálni a felhasználók számítógépeivel. Az SSL használata kriptografikus technikákat alkalmaz, amelyek titkosítják az adatokat azáltal, hogy átalakítják azokat olyan formára, amely csak a két fél által használt titkos kulcsok segítségével olvashatóak.

Az SSL-t gyakran használják online vásárlási oldalakon és más olyan weboldalakon, amelyek fontos és érzékeny adatokat tárolnak és továbbítanak, például banki adatokat, személyes adatokat vagy üzleti információkat. Az SSL-t használó weboldalak általában "zöld lakat" jelzéssel vagy "HTTPS" előtaggal láthatóak a címsorban, amelyek a felhasználóknak jelzik, hogy a weboldal biztonságos és adataikat titkosítva küldik el a szerverre.

Mi az SSL tanúsítvány és miért van rá szükségünk? blog OG kép

Mi az SSL tanúsítvány és miért van rá szükségünk?

Az SSL a Secure Sockets Layer rövidítése. Egy olyan biztonsági tanúsítványról van szó, ami biztosítja, hogy a weboldalt kiszolgáló szerver, valamint a látogató böngészője közötti kapcsolat, illetve adatáramlás titkosított legyen.

Miért fontos az SSL a weboldal biztonsága szempontjából? blog OG kép

Miért fontos az SSL a weboldal biztonsága szempontjából?

Az SSL, vagyis a Secure Sockets Layer egy titkosítási protokoll, amely a weboldalak és a felhasználók közötti adatok biztonságos átvitelét teszi lehetővé. Ezzel a protokollal létrehozott biztonságos kapcsolat gondoskodik arról, hogy a weboldalakon keresztül megosztott adatok, például személyes információk, jelszavak és bankkártya-adatok, védettek legyenek az illetéktelen hozzáférés ellen.

Mik azok az SSL tanúsítványok blog OG kép

Mik azok az SSL tanúsítványok

Talán már észrevette, hogy a webcímeken gyakran a HTTP protokoll helyett a HTTPS protokoll jelenik meg, és a böngészője egy lakatot jelenít meg az URL-cím előtt, jelezve, hogy a kapcsolat biztonságos. Bár ez a biztonság érzetét kelti, felmerül a kérdés, hogy ez pontosan mit is jelent, és hogyan védi a kapcsolatot.