Dedikált cPanel szerver

Felhő alapú, dedikált cPanel megoldás, NVMe tárolóval és DDOS védelemmel valamint üzemeltetéssel. Nem kell senkivel osztozni az erőforrásokon!

Csomagok áttekintése

Dedikált cPanel csomagok

Dedi cP S

14 100 Ft havonta

 • 40 GB NVMe meghajtó
 • 1 vCPU
 • 2 GB RAM
 • 200 Mbit adatforgalom
 • 1 cPanel fiók
 • Minden más korlátlan
 • Ingyenes SSL tanúsítvány

Dedi cP M

17 800 Ft havonta

 • 80 GB NVMe meghajtó
 • 2 vCPU
 • 4 GB RAM
 • 500 Mbit adatforgalom
 • 1 cPanel fiók
 • Minden más korlátlan
 • Ingyenes SSL tanúsítvány

Dedi cP L

24 900 Ft havonta

 • 160 GB NVMe meghajtó
 • 4 vCPU
 • 8 GB RAM
 • 1 Gbit adatforgalom
 • 1 cPanel fiók
 • Minden más korlátlan
 • Ingyenes SSL tanúsítvány

Dedi cP XL

48 100 Ft havonta

 • 320 GB NVMe meghajtó
 • 8 vCPU
 • 16 GB RAM
 • 2 Gbit adatforgalom
 • 1 cPanel fiók
 • Minden más korlátlan
 • Ingyenes SSL tanúsítvány

Dedikált cPanel tárhely szolgáltatásai

99,9% SLA

Szolgáltatásunkra vállaljuk, hogy éves szinten - a tervezett karbantartásokat nem beleszámítva - legalább 99,9%-ban elérhető.

Dedikált erőforrások

Megoldásunkkal teljesen saját szerveren fut weboldalad, nem kell se az IP címen, se az erőforrásokon osztoznod másokkal!

DDOS szűrés

Rendszerünk képes a legtöbb fajta DDOS támadást hatékonyan kivédeni, úgy, hogy a legkisebb kihagyás legyen csak weboldaladon.

Felügyelt megoldás

Rendszergazdáink folyamatosan monitorozzák és felügyelik dedikált cPanel szerveredet, de akár egyedi beállításokat is kérhetsz.

Ingyenes költöztetés

Meglévő weboldaladat valamint levelezésedet kérésedre ingyenesen átköltöztetjük, akár még alap beállításokat is elvégzünk.

Teljeskörő levelezés

Minden adott ami a napi levelezéshez szükséges: POP3/IMAP, SMTP, vírus és spam szűrés. Nem kell félned, hogy spam listára kerülsz!

Csomagok részletes összehasonlítása

Funkció Dedi cP S Dedi cP M Dedi cP L Dedi cP XL
Memória 2 GB 4 GB 8 GB 16 GB
vCPU 1 2 4 8
Tárterület 40 GB NVMe 80 GB NVMe 160 GB NVMe 320 GB NVMe
Sávszélesség 200 Mbit 500 MBit 1 GBit 2 GBit
MySQL adatbázisok ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan
Aldomainek ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan
Parkolt domain ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan
Kiegészítő domain ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan
SSH ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
Git ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
FTP fiókok ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan
Ingyenes SSL ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
Biztonsági mentés ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
HTTP/2 támogatás ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
PHP ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
Node.JS ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
Email fiókok ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan
Email átirányítások ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan
Spam szűrés ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
IMAP/POP3 ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
SMTP ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
DDOS védelem ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető

Dedikált cPanel szerver kérdések és válaszok

Mi a különbség az egyes cPanel dedikált szerverek között?

Legfőbb különbség a csomagok között, a rendelkezésre álló erőforrások. Minél több CPU és RAM-mal rendelkező dedikált megoldást választas, annál több weboldalt, vagy nagyobb forgalmú (sok látogató számú) weboldalt tud kiszolgálni.

Melyik csomag az ideális nekem?

Meglévő weboldal esetén a mostani erőforrás használatot lehet alapúl venni, hogy melyik csomagra lesz szükséged. Egy új oldal esetén pedig lehet kezdeni a legkisebbel is, amit később lehet könnyedén bővítani, ha nagyobbra lesz szükség.

Van DDOS védelem a szerverekhez?

Mindegyik dedikált megoldásunk többszintű DDOS védelemmel rendelkezik, mely a legtöbb esetben úgy meg tudja fogni a támadó jellegű forgalmat, hogy közben weboldalad végig elérhető marad.

Milyen helyszínek választhatóak?

Európában több helyen valamint Észak-Amerikában is elérhető a szolgáltatás, így ki tudod választani, hogy fizikailag hol legyen a szervered. Ezáltal látogatóidhoz közel tudod elhelyezni, így is gyorsítva az elérést!

Testre szabható a cPanel?

Egy hagyományos cPanel vagy Reseller cPanel tárhelyhez képest sokkal jobban testre szabható ez a megoldás. Mivel más felhasználókkal nem kell osztozni rajta, lehetőség van olyan alkalmazások, beállítások telepítésére is, amire egy normál tárhelyen nincs.

Miért jobb egy dedikált cPanel szerver?

Egy dedikált cPanel szerver számos előnnyel rendelkezik a közös tárhelyszolgáltatásokkal szemben. Itt van néhány ok, amiért a dedikált cPanel szerver jobb lehetőség lehet azok számára, akik magasabb szintű ellenőrzést és testreszabhatóságot igényelnek a webes projektekhez:

 1. Teljesítmény: Egy dedikált szerver magasabb teljesítményt nyújthat, mint a közös szolgáltatások, mivel az erőforrások kizárólag az Ön weboldalainak állnak rendelkezésre. Nem kell osztozkodnia a szerver kapacitásán más felhasználókkal, ami lehetővé teszi, hogy az Ön weboldala gyorsabban és zökkenőmentesebben működjön.
 2. Testreszabhatóság: A dedikált szerverek testreszabhatósága szinte korlátlan. Az adminisztrátorok szabadon testre szabhatják a szerver konfigurációját, például az operációs rendszert, az adatbázis-típust és a telepített alkalmazásokat.
 3. Adatvédelem: A dedikált szerverek magasabb szintű biztonságot nyújtanak, mint a közös szolgáltatások, mivel nincs más felhasználó, aki közös erőforrásokat használhat. Ezen felül, a dedikált szerverekkel lehetőség van a rendszer biztonsági beállításainak személyre szabására.
 4. Skálázhatóság: A dedikált szerverek könnyen skálázhatók, lehetővé téve a növekedést és a terhelési kiegyenlítést. Az erőforrások bővítése és összevonása könnyedén megoldható, így lehetővé teszi az Ön üzleti igényeihez való alkalmazkodást.
 5. Teljes ellenőrzés: A dedikált szerverekkel az adminisztrátorok teljes ellenőrzést kapnak az üzemeltetési környezet felett, ami lehetővé teszi, hogy jobban ellenőrizzék a szerverük teljesítményét és felügyeljék az ügyfeleik weboldalait.
Összességében, a dedikált cPanel szerverek több rugalmasságot, testreszabhatóságot, teljesítményt és biztonságot kínálnak, mint a közös tárhelyszolgáltatások. Ha a weboldalad nagyobb forgalmat és terhelést generál, vagy nagyobb szintű testreszabást igényel, akkor érdemes lehet áttérni egy dedikált szerverre.

Rendszergazdai támogatással

Egy felügyelt szerver szolgáltatás olyan lehetőség, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy béreljenek egy teljesen konfigurált szerverkörnyezetet, és egy dedikált csapat felügyeletével használják azt. Az ilyen típusú szolgáltatások számos előnnyel járnak, így itt van néhány ok, amiért jó lehet egy felügyelt szerver szolgáltatást igénybe venni:

 1. Teljes ellenőrzés: A felügyelt cPanel szolgáltatásunk biztosítja, hogy a szerver üzemeltetése és karbantartása teljesen az Ön kezében legyen. Az Ön szemszögéből minden úgy működik, mintha egy hagyományos cPanel tárhely szolgáltatást venne igénybe.
 2. Biztonság: biztosítjuk, hogy a szerverek biztonságosak és megfelelően karbantartottak legyenek. Szolgáltatásunk tartalmazza a vírusvédelmet és az opcionális biztonsági mentést is.
 3. Karbantartás: Csapatunk tartja karban és és frissíti szerverét az operációs rendszertől az alkalmazásokig, így nem kell aggódnia a rendszerfrissítésekkel kapcsolatban.
 4. Teljesítmény: Folyamatos monitoringgal és ellenőrzéssel biztosítjuk, hogy a szerverek optimális teljesítményt nyújtsanak
 5. Támogatás: Csapatunk éjjel nappal monitorozza a szerverét, így szükség esetén gyorsan be tudunk avatkozni, hogy elhárítsuk a felmerülő hibákat.
 6. Időtakarékosság: A felügyelt szerver szolgáltatás lehetővé teszi Ügyfeleink számára, hogy az üzemeltetési feladatokra fordított időt és energiát más üzleti tevékenységekre fordítsák, mivel a szolgáltatók általában a szervereket karbantartják és kezelik.
Összességében a felügyelt szerver szolgáltatások lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy a szerverekhez teljes hozzáférést kapjanak, miközben a karbantartás, a biztonság és az üzemeltetési feladatok nagy részét a szolgáltatóra bízzák. Ezáltal hatékonyabb és biztonságosabb megoldás lehet mint egy hagyományos osztott tárhely.

Hány weboldalt képes kezelni a dedikált cPanel szerver?

A dedikált cPanel szerverek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a saját webhelyeiket és alkalmazásaikat futtassák azokon. A pontos válasz azonban attól függ, hogy milyen erőforrásokkal rendelkezik a szerver, és hogy ezeket az erőforrásokat milyen hatékonyan használják fel.

Általában egy dedikált cPanel szerver képes futtatni több száz webhelyet, de ez a szerver konfigurációjától, a látogatók számától, az alkalmazásoktól és a webhelyek típusától is függ. Ha a webhelyek és alkalmazások nagyobb erőforrásokat igényelnek, akkor kevesebb webhelyet lehet futtatni a szerveren. Azonban, ha a webhelyek és alkalmazások kevesebb erőforrásokat igényelnek, akkor akár több száz webhelyet is lehet futtatni egy dedikált cPanel szerveren.

Az optimális eredmények elérése érdekében fontos, hogy a dedikált cPanel szervereket megfelelően konfigurálják, és az erőforrásokat hatékonyan használják fel. Az üzemeltetőknek érdemes megfelelően beállítaniuk a szervereket, a tárolási lehetőségeket, a memóriát és a hálózati kapcsolatokat, hogy biztosítsák a webhelyek és alkalmazások optimális teljesítményét, valamint a stabil és biztonságos működést.