CloudLinux KB cikkek

A CloudLinux OS egy Red Hat alapú Linux operációs rendszer, amely kifejezetten webtárhely szolgáltatók számára lett tervezve. Az egyik legfontosabb jellemzője, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy korlátozzák a rendszer erőforrásokat, így megakadályozza, hogy egyetlen felhasználó túlterhelje a rendszert. Emellett támogatja a PHP és a Python virtuális környezeteket is, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző verziójú PHP-t és Pythont futtassanak egyidejűleg.

CloudLinux OS kiadások

A CloudLinuxból több fajta kiadás létezik, melyeknek más az ára és a funkciók is különböznek amit tartalmaznak. Az alábbiakban látható egy áttekintő táblázat ezekről.

CloudLinux OS komponensei

CloudLinux OS több komponensből áll össze, kezdve a kerneltől a magasabb szintű alkalmazásokig, kezelőfelületekig.

CloudLinux OS telepítése

CloudLinux OS telepítése alapvetően megeggyezik egy Red Hat, CentOS vagy AlmaLinux telepítésével. De akár meglévő szerverünket is át tudjuk alakítani, ha megfelel a követelményeknek.

CloudLinux erőforrás limitek

A CloudLinux OS a következő erőforrások korlátozását tudja, támogatja:

CloudLinux operációs rendszer életciklusa

A CloudLinux OS a Red Hat Enterprise Linux életciklus politikáját követi. A támogatott operációs rendszer használata kritikus fontosságú a stabil szerverkörnyezet fenntartásához.