Adatközpontok

Mi az az adatközpont?

Míg régóta egyszreűen megoldható szerverek akár saját telephelyen való üzemeltetése, tárolása, azonban ésszerűbb - és sokszor biztonságosabb - ezt kiszervezni olyan vállalkozások felé, akik erre szakosodtak, hogy a saját vállalkozásod 100%-ban azzal tudjon foglalkozni amire specializálódott. A webtárhely szolgáltatók például olyan infrastruktúrát és szolgáltatásokat is tudnak nyújtani, mint az adattárolás, adatbázisok, teljes körűen felügyelt szerverek, big data megoldások, sőt, felhőkörnyezetben működő osztott webtárhelyek.

Lokációk

Az adatközpontok, szervertermek elhelyezkedése kulcsfontosságú abból a szempontból, hogy minél közelebb legyen ügyfeleidhez, látogatóidhoz. Ezért kínálunk több lehetőséget is, hogy a saját igényeid alapján ki tudd választani, hol szeretnéd futtatni szolgáltatásaidat. Európában is több helyszín választható, ezen kívül Észak-Amerika, Ázsia és Ausztrália is.

Biztonság

Adatközpontjaink fizikai biztonsága is teljes mértékben szem előtt van. A létesítményekbe való bejutás korlátozott, a legszigorúbb szabványok és követelmények alkalmazásával, a maximális biztonság érdekében. A hét minden napján 24 órában működő videó megfigyelés és biztonság garantálja az egyes helyszínek teljes ellenőrzését.

Technológia

A redundáns tápellátás kritikus fontosságú infrastruktúráink zavartalan működéséhez, ezért redundáns energia forrást használunk. A vészhelyzeti generátorok általános áram kiesés esetén is átvehetik a termelést, így a zavartalan üzem mindig biztosított.