Email tárhely

Üzleti, magán vagy családi levelezés, testreszabható beállításokkal, a biztonságot maximálisan előtérbe helyezve.

Csomagok áttekintése

E-mail tárhely csomagok

Mail Start

3600 Ft évente

 • 5 GB tárterület
 • 1 domainhez
 • Korlátlan domain alias
 • Korlátlan e-mail postafiók
 • Korlátlan e-mail átirányítás
 • ActiveSync támogatás

Mail Medium

10800 Ft évente

 • 15 GB tárterület
 • 1 domainhez
 • Korlátlan domain alias
 • Korlátlan e-mail postafiók
 • Korlátlan e-mail átirányítás
 • ActiveSync támogatás

Mail Business

25200 Ft évente

 • 35 GB tárterület
 • 1 domainhez
 • Korlátlan domain alias
 • Korlátlan e-mail postafiók
 • Korlátlan e-mail átirányítás
 • ActiveSync támogatás

Mail Pro

36000 Ft évente

 • 50 GB tárterület
 • 1 domainhez
 • Korlátlan domain alias
 • Korlátlan e-mail postafiók
 • Korlátlan e-mail átirányítás
 • ActiveSync támogatás

Email tárhely szolgáltatásai

Azonnali aktiválás

Automatizált Ügyfélkapunknak hála új email tárhelyed perceken belül, automatikusan elkészül. Ügyfélportálunkon minden műveletet el tudsz végezni!

99,9% SLA

Garantáljuk, hogy - a tervezett karbantartásokat nem beleszámítva - a szolgáltatás évi legalább 99,9%-ban elérhető lesz. Természetesen célünk ezt mindig túlteljesíteni!

Biztonsági mentés

Tudjuk, hogy számodra nagyon fontos a levelezésed. Ezért készítünk róla minden nap biztonsági mentést, amit ráadásul több helyen is tárolunk.

Spam szűrés

Testreszabható spam szűrőnk segít megfogni a kéretlen leveleket. Előre beállítjuk a legoptimálisabb módon, azonban te is testre szabhatod igényeid szerint!

Bővíthetőség

Bármikor lehetőséged van - automata módon - nagyobb csomagra váltani, hogy soha ne álljon meg levelezésed! Így nem szükséges törölni a régi emaileket.

Címtár és naptár

Nem csak egyszerű levelezést nyújtunk, hanem biztosítjuk a levelezéshez szükséges kiegészítőket is úgy mint: közös és saját naptár, címtár.

Csomagok részletes összehasonlítása

Funkció Mail Start Mail Medium Mail Business Mail Pro
Tárterület 5 GB 15 GB 35 GB 50 GB
Aldomainek ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan
Parkolt domain ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan
Kiegészítő domain ❌ Nem elérhető ❌ Nem elérhető ❌ Nem elérhető ❌ Nem elérhető
FTP fiókok 1 1 1 1
Ingyenes SSL ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
Biztonsági mentés ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
Email fiókok ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan
Email átirányítások ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan
Spam szűrés ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
IMAP/POP3 ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
SMTP ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
Webmail ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
Üzenetszűrők ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető

Email tárhely kérdések és válaszok

Mire jó az email tárhely?

Az email tárhely olyan megoldás, amelyet az email szolgáltatók biztosítanak az ügyfeleik számára az email üzenetek tárolására, kezelésére és továbbítására. A jó email tárhelynek többek között olyan tulajdonságokkal kell rendelkeznie, mint a nagy tárkapacitás, a megbízhatóság és a biztonság. Ezen kívül az email tárhelynek kényelmesnek és egyszerűen használhatónak kell lennie, hogy az ügyfelek könnyedén tudják kezelni az email üzeneteiket. Ha úgy dönt, hogy regisztrál egy email tárhelyre, fontos, hogy olyat válasszon, amely megfelel az igényeinek és elvárásainak.

Céges levelezésre is megfelő az email tárhely?

Természetesen! Szolgáltatásunk minden szükséges funkciót támogat ami üzleti email küldésére, vagy fogadásához szükséges, legyen szó üzenet archiválásról, vagy szerver oldali szűrő szabályok létrehozásáról.

Elérhetem akárhonnét a leveleket?

Levelek elérésére természetesen akárhonnét lehetőség van, IMAP protokollon keresztül beállított levelező kliensek esetén, mindenhonét ugyanazokat a leveleket fogod látni, így üzleti vagy személyes levelezésed is mindig veled lehet.

Milyen webmail érhető el?

Email megoldásunknál a népszerű Roundcube webmail érhető el. Ebbe került beintegrálásra szintén a címjegyzék, naptár és hasonló funkciók is.

Hány domain név adható hozzá az email tárhelyhez?

Email tárhelyekhez egy "fődomain", korlátlan számú aldomain és parkolt domain adható hozzá. Azonban különálló postafiókok csak a fődomainre és annak aldomainjeire készíthetőek, a parkolt domainek esetén domain (pl. domainnevem.com-ről domainnevem.hu-ra) vagy email cím szintű átirányításra van lehetőség.

Mi lesz a meglévő leveleimmel?

Szükség esetén át tudjuk migrálni, költöztetni meglévő levelezését másol szolgáltatótól, vagy meglévő biztonsági mentésből, így nem veszitesz el egyetlen korábbi levelet sem.

Hirlevélküldésre használható?

Nem, szolgáltatásunk csak normál személyes és üzleti levelezésre használható, tömeges vagy hírlevél kiküldésére nem. Azonban van egy neked való szolgáltatásunk, amelyet pont a hírlevélküldésre találtuk ki!

Miért jobb ez mint egy ingyenes email szolgáltatás?

Az ingyenes email szolgáltatások és a professzionális email tárhelyek között több különbség van:

 1. Funkciók: A professzionális email tárhelyek általában számos bővített funkcióval rendelkeznek, például naptárral, feladatkezelővel, címlistakezelővel stb. Ezek lehetővé teszik, hogy az email fiókja egy teljes körű, integrált kommunikációs eszközzé váljon. Az ingyenes email szolgáltatások általában csak alapvető funkciókkal rendelkeznek.
 2. Testreszabás: A professzionális email tárhelyek lehetővé teszik az email fiók testreszabását a vállalkozás brandingjének megfelelően. Az ingyenes email szolgáltatások általában nem engedik meg a testreszabást.
 3. Biztonság: A professzionális email tárhelyek erősebb biztonsági intézkedéseket alkalmaznak, mint az ingyenes email szolgáltatások. Például az üzenetek titkosításával és a kétlépcsős hitelesítéssel. Az ingyenes email szolgáltatások esetében a biztonsági intézkedések gyakran korlátozottak vagy hiányoznak.
 4. Megbízhatóság: A professzionális email tárhelyek általában nagyobb megbízhatósággal rendelkeznek, mivel általában magasabb szintű technikai támogatást és karbantartást nyújtanak, és kevesebb a zavar a szolgáltatásban. Az ingyenes email szolgáltatások esetében gyakrabban előfordulhatnak problémák az üzemeltetéssel, és a támogatás korlátozottabb lehet.
 5. Adatvédelem: A professzionális email tárhelyek gyakran szigorúbb adatvédelmi intézkedéseket alkalmaznak, és jobban megvédik az ügyfelek adatait. Az ingyenes email szolgáltatások esetében azonban gyakran előfordulhat, hogy az adatvédelem gyengébb, vagy a szolgáltató a felhasználói adatokat használja fel reklámcélokra.
Összességében a professzionális email tárhelyek sokkal több funkciót, testreszabási lehetőséget, jobb biztonságot, megbízhatóságot és adatvédelmet nyújtanak, mint az ingyenes email szolgáltatások. Ha egy vállalkozás szeretné, hogy az email kommunikációja a lehető legprofibb legyen, akkor érdemes egy fizetős email szolgáltatást választania.

Emailek elérése

Az email tárhelyen lévő levelek eléréséhez általában többféle módszer áll rendelkezésre, köztük:

 1. Webmail: Egy webes felületet biztosítünk, amelyen keresztül az Ügyfeleink elérhetik és kezelhetik a leveleiket. Ehhez általában csak egy webböngészőre van szükség, és be kell jelentkezni a felhasználói fiókba.
 2. Email kliens programok: Az email tárhelyhez szintén lehetőség van a hagyományos email kliensek, például a Microsoft Outlook, a Mozilla Thunderbird vagy az Apple Mail segítségével is hozzáférni. A felhasználók beállíthatják az email kliensüket, hogy letöltsék a leveleket a szerverről.
 3. Protokollok: Szervereink támogatják mind az IMAP (Internet Message Access Protocol), mind a POP3 (Post Office Protocol) protokollokat. Ezek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy más email kliensekkel is hozzáférjenek a leveleikhez.
Összességében a többféle módon is megoldható a levelek elérése és kezelése. Ügyfeleinknek csak annyi teendőjük van, hogy kiválasszák a számukra megfelelő módszert, és bejelentkezzenek a fiókjukba.

Melyik a jobb, a POP3 vag az IMAP a levelek elérésére?

A POP3 és az IMAP két különböző email protokoll, amelyeket a levelek elérésére és letöltésére használnak. Mindkét protokollnak vannak előnyei és hátrányai, ezért azt lehet mondani, hogy melyik a jobb, az függ az egyéni igényektől és a felhasználási esettől.

A POP3 protokoll általában a letöltött leveleket tárolja az eszközön, és offline módban is lehetőséget biztosít a levelek olvasására és kezelésére. Azonban a POP3 nem teszi lehetővé a levelek online szinkronizálását különböző eszközök között, és csak az adott eszközön lévő levelekhez férhet hozzá a felhasználó. Ez azt jelenti, hogy ha a felhasználó más eszközről szeretné elérni a leveleit, akkor azokat újra letölteni kell az adott eszközre.

Az IMAP protokoll a szerveren tárolja az összes levelet, és lehetővé teszi a levelek online szinkronizálását különböző eszközök között. Ez azt jelenti, hogy ha a felhasználó egy eszközön letörli a levelet, akkor az a szerveren is törlődni fog, és így a többi eszközön is eltűnik a levél. Az IMAP általában jobb megoldás a felhasználók számára, akik több eszközről szeretnék elérni a leveleiket, és fontos számukra a levelek online szinkronizálása és az aktuális állapotuk nyomon követése.

Összességében tehát az IMAP a jobb megoldás a felhasználók számára, akik több eszközről szeretnék elérni a leveleiket, és szeretnék, hogy a levelek állapota mindig szinkronban legyen az összes eszközükön. Azonban, ha a felhasználó számára fontosabb az offline hozzáférés a levelekhez, és nincs szüksége az online szinkronizációra, akkor a POP3 lehet a jobb választás.

Céges levelezéshez is ideális?

Igen, ha a céges levelezéshez használod az email szolgáltatást, akkor általában ajánlott professzionális email tárhely szolgáltatást használni. Az okok között szerepel a megbízhatóság, a biztonság, a támogatás, a funkcionalitás és a testreszabhatóság.

Email tárhely szolgáltatásunk általában nagyobb megbízhatóságot és biztonságot nyújtanak, mint az ingyenes email szolgáltatások. Például, a tárhelyedről rendszeres biztonsági mentéseket készítünk, valamint az email szerverek megfelelnek a szigorú biztonsági előírásoknak.

A professzionális email tárhely szolgáltatásunk sok funkcióval rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az email fiókok hatékony kezelését és személyre szabását. Például, lehetőség van saját domain név használatára, email aliasok létrehozására, levelezési listák kezelésére, illetve címkézésre és szűrésre.

Végezetül, ha a vállalkozásod már a saját domain névvel rendelkezik, akkor egy professzionális email tárhely szolgáltatás használata lehetővé teszi, hogy email fiókjaidat ezen a domain néven keresztül használd, ami a vállalkozásod hitelességének és profizmusának növeléséhez is hozzájárulhat.

Összefoglalva, ha a céges levelezéshez professzionális megjelenés és megbízható, biztonságos email szolgáltatásra van szükséged, akkor ajánlott professzionális email tárhely szolgáltatást választani.

Mi történik, amikor elküldünk egy e-mailt? blog OG kép

Mi történik, amikor elküldünk egy e-mailt?

Sok ember számára az e-mailek küldése és fogadása az egyik legfontosabb internetes szolgáltatás mind a magán-, mind az üzleti életben. Amit azonban sokan nem tudnak, az az, hogy mi történik valójában a dolgok technikai oldalán, amikor megírunk egy e-mailt, és rákattintunk a “küldés” gombra. Az e-mail küldése mögött álló protokollt SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) néven ismerjük. Az üzeneteket vagy IMAP-on vagy POP3-on keresztül hívjuk le. További programokat, például mail user agenteket és mail transfer agenteket is használnak. Ez az útmutató elmagyarázza, hogy milyen különböző szoftveres ügynökök állnak rendelkezésre, milyen szakaszokon megy keresztül egy e-mail a küldési folyamat során, és milyen típusú problémák merülhetnek fel a küldés során.

7 e-mail biztonsági kockázat, és hogyan védekezzenek ellenük blog OG kép

7 e-mail biztonsági kockázat, és hogyan védekezzenek ellenük

Kisvállalkozóként Ön is tudja, hogy cége sikere az adatok biztonságától függhet. De azt tudta, hogy az e-mail az egyik leggyakoribb belépési pont a kiberbűnözők számára? A Tessian szerint az adathalász-támadások 96%-a e-mailen keresztül történik. Ezért a kisvállalkozásoknak tisztában kell lenniük - és védekezniük kell a potenciális e-mail biztonsági kockázatokkal szemben.

SPF: Az e-mail hamisítás megelőzésének és ügyfelei védelmének kulcsa blog OG kép

SPF: Az e-mail hamisítás megelőzésének és ügyfelei védelmének kulcsa

A kiberbiztonsági fenyegetések egyre összetettebbé válása arra kényszerítette a szervezeteket, hogy extra óvintézkedéseket tegyenek, amikor ügyfeleik védelméről van szó a rosszindulatú szereplőkkel szemben. Ahogy a technológia folyamatosan fejlődik és bővül, a rosszindulatú szereplők támadásainak kockázata exponenciálisan nő. Az e-mail hamisítás és az ebből eredő biztonsági kockázatok megelőzésének egyik leghatékonyabb módja az SPF (Sender Policy Framework) rekordok bevezetése a szervezet e-mail kiszolgálórendszerében.

7 napos pénzvisszafizetési garancia

Ha nem vagy elégedett szolgáltatásunkkal, visszatérítjük a befizetésedet kérdés nélkül. Nincs kockázat, teszteld szabadon szolgáltatásunk!