Webtárhely

Webtárhely megoldás magas órajelű szerveren, SSD tárolóval és kényelmes kezelőfelülettel.

Csomagok áttekintése

Webtárhely csomagjaink

Web Free

0 Ft évente

 • 1 GB SSD tárhely
 • 1 domainhez
 • 0 email postafiók
 • 1 email átirányítás
 • 100 GB adatforgalom
 • Ingyenes SSL tanúsítvány

Web Starter

2400 Ft évente

 • 5 GB SSD tárhely
 • 2 domainhez
 • 5 email postafiók
 • Korlátlan email átirányítás
 • Korlátlan adatforgalom
 • Ingyenes SSL tanúsítvány

Web Medium

6000 Ft évente

 • 20 GB SSD tárhely
 • 10 domainhez
 • 50 email postafiók
 • Korlátlan email átirányítás
 • Korlátlan adatforgalom
 • Ingyenes SSL tanúsítvány

Web Extra

10800 Ft évente

 • 50 GB SSD tárhely
 • 20 domainhez
 • Korlátlan email postafiók
 • Korlátlan email átirányítás
 • Korlátlan adatforgalom
 • Ingyenes SSL tanúsítvány

Webtárhely szolgltatásunkról

Instant aktiválás

Megrendelt tárhely csomagod azonnal elkészül és a hozzáférési információkat emailben elküldjük neked.

Kimagasló sebesség

3,8GHz-es CPU (4,20 GHz turbó frekvenciával), SSD háttértár, sebességre optimalizált megoldás, felesleges sallangok nélkül.

Több PHP verzió

Webtárhely szolgáltatásunkban több PHP verzió is elérhető: 7.4, 8.0 és 8.1-es verziók, így ki tudod választani a weboldaladhoz illőt.

99,9% SLA

Fizetős szolgáltatásainkra 99,9% éves rendelkezésre állást vállalunk, az előre bejelentett karbantartásokat nem beleszámítva.

Biztonság

Rendszeresen ellenőrizzük szervereinket és fájljaidat vírusok és malware fertőzések után, valamint lehetséges sérülékenységek után.

Csomagváltás

Bármikor válthatsz nagyobb, vagy éppen más (pl. cPanel vagy Static) fajta szolgáltatásra is, igényiednek megfelelően.

Webtárhely csomagok részletes összehasonlítása

Funkció Web Free Web Starter Web Medium Web Extra
Tárterület 1 GB SSD 5 GB SSD 20 GB SSD 50 GB SSD
Adatforgalom 100 GB ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan
MySQL adatbázisok 1 db 3 db 15 db ∞ Korlátlan
Hozzárendelhető domainek 1 db 2 db 10 db 20 db
Aldomainek ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan
SSH ❌ Nem elérhető ❌ Nem elérhető ❌ Nem elérhető ❌ Nem elérhető
Git ❌ Nem elérhető ❌ Nem elérhető ❌ Nem elérhető ❌ Nem elérhető
PHP memória limit 128 MBájt 512 MBájt 512 MBájt 512 MBájt
FTP fiókok 1 db 3 db ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan
Ingyenes SSL ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
Biztonsági mentés ❌ Nem elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
HTTP/2 támogatás ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
PHP ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
Email fiókok ❌ Nem elérhető 5 db 50 db ∞ Korlátlan
Email átirányítások 1 db ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan ∞ Korlátlan
Spam szűrés ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
IMAP/POP3 ❌ Nem elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
SMTP ❌ Nem elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető
DDOS védelem ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető ✅ Elérhető

Webtárhely kérdések és válaszok

Mi az a webtárhely?

A webtárhely egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy egy weboldal vagy webalkalmazás fájljait tárolja és elérhetővé tegye az interneten. Szolgáltatásunk keretében szervereinken tárterületet adunk bérbe, amelyek tárolják a weboldalak összes fájlját, például a HTML, CSS, kép, videó és adatbázisfájlokat.

A webtárhely kiválasztásakor fontos figyelembe venni a saját igényeit és a weboldal tervezési célját, hogy megtalálja a legmegfelelőbb szolgáltatót az Ön számára.

Mi az a PHP?

A PHP (Hypertext Preprocessor) egy szerveroldali, nyílt forráskódú programozási nyelv, amely kifejezetten a webalkalmazások fejlesztésére lett kifejlesztve. A PHP lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy dinamikus és interaktív weboldalakat hozzanak létre, amelyek képesek kommunikálni az adatbázisokkal és más szerveroldali alkalmazásokkal.

A PHP-t általában a webszerver oldalán futtatják, és a szerver a PHP kód végrehajtása után csak az eredményt küldi vissza a böngészőnek. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók nem látnak semmit a PHP kódból, csak a HTML-t, amelyet a szerver küld vissza.

A PHP számos beépített funkciót kínál, amelyek segítségével könnyen kezelhetők a form adatok, fájlkezelés, adatbázisok, szöveges fájlok, és még sok más. A PHP-t széles körben használják, és sok népszerű tartalomkezelő rendszer, például a WordPress, a Drupal és a Joomla is erre a nyelvre épül.

Mi az a MariaDB?

A MariaDB egy nyílt forráskódú relációs adatbázis-kezelő rendszer, amely a MySQL adatbázis-kezelő rendszer forkja (átvett változata). A MariaDB-t az eredeti MySQL alkalmazás fejlesztői hozták létre, miután a MySQL-t felvásárolta az Oracle Corporation.

A MariaDB számos előnyös funkcióval rendelkezik, amelyekkel javítható az adatbázis teljesítménye és biztonsága. Például az adatbázis-motorok között a MariaDB tartalmazza az XtraDB és az Aria motort, amelyek biztosítják a tranzakciókezelést, a felugró ablakokat és a tárolt eljárásokat.

A MariaDB továbbá teljes támogatást nyújt a MySQL-hez hasonló szintaktikával és API-kkal, így a meglévő MySQL adatbázisok áttelepítése a MariaDB-re általában viszonylag egyszerű és problémamentes.

Mivel a MariaDB nyílt forráskódú, ingyenes és könnyen telepíthető, széles körben elterjedt a webes alkalmazások és webtárhelyek körében.

Hogyan kezelhetem webtárhelyemet?

Webtárhelyedet egy egyszerűen használhatówebes felhasználói felületen kezelheted, amely lehetővé teszi a számodra, hogy könnyen kezeljék és konfigurálják a webtárhelyüket. Panelünk számos hasznos funkciót kínál, amelyek közé tartozik például az FTP-fiókok kezelése, az adatbázisok létrehozása és konfigurálása, az email fiókok kezelése, a domainek és a DNS beállítások kezelése, valamint a weboldalak statisztikáinak megtekintése.

Vezérlőpanelünk rendkívül intuitív és könnyen használható felületet biztosít a felhasználók számára, amely segítségével egyszerűen és gyorsan konfigurálhatják a webtárhelyüket, anélkül, hogy bonyolult parancssoros utasításokat kellene használniuk. A felület továbbá biztonságos, mivel automatikus biztonsági mentéseket készít az adatbázisokról és a weboldalakról, így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy az adataik védettek és biztonságban vannak.

Mi az a biztonsági mentés és miért fontos?

A biztonsági mentés olyan folyamat, amely során az adatokat egy másik helyre másolják, általában egy másik merevlemezre, felhőszolgáltatásra, vagy más adattároló eszközre, hogy azok megóvják a végleges adatvesztéstől, ha a rendszer meghibásodik, vagy valamilyen biztonsági incidens történik.

A biztonsági mentés fontos, mert az adatvesztés nemcsak bosszantó és időigényes lehet, hanem súlyos anyagi veszteséget is okozhat. Az adatvesztés a vállalatoknál a bevételek csökkenéséhez és a költségek növekedéséhez vezethet, mivel az adatok helyreállításához és a szolgáltatások helyreállításához nagy erőforrásokra van szükség.

A biztonsági mentés segítségével az adatok könnyen visszaállíthatók az eredeti állapotukba, ha valamilyen probléma merül fel, például hardverhiba, szoftverhiba, támadás, vagy egyéb incidens esetén. A biztonsági mentés azt is lehetővé teszi, hogy visszaállítsuk az adatokat korábbi verziókra, amennyiben valamilyen hiba vagy rosszindulatú támadás miatt az adatokat manipulálták.

Összefoglalva, a biztonsági mentés rendkívül fontos, mivel lehetővé teszi az adatok megmentését és visszaállítását, ha valamilyen probléma vagy incidens történik, és ezzel megóvja a vállalkozásokat és az egyéneket az adatvesztés okozta anyagi és szellemi károktól.

Mi az az ssd webtárhely?

Az SSD (Solid State Drive) webtárhely olyan webtárhely szolgáltatás, amelyben az adatokat SSD meghajtókon tárolják. Az SSD meghajtók olyan adattárolók, amelyek gyorsabbak és megbízhatóbbak, mint a hagyományos merevlemezek, amelyek forgó lemezeket használnak az adatok tárolásához és eléréséhez. Az SSD-k nem tartalmaznak mozgó alkatrészeket, hanem egy nagysebességű flash memóriát használnak az adatok tárolásához, így az adatok elérési sebessége nagyon gyors és az adatok olvasása és írása sokkal hatékonyabb, mint a merevlemezeknél.

Az SSD webtárhely előnye, hogy az adatok olvasása és írása sokkal gyorsabb, mint a hagyományos merevlemezeknél, így a weboldalak betöltési sebessége és teljesítménye is javulhat. Az SSD-k megbízhatóbbak is, mivel nincsenek mozgó alkatrészek, amelyek meghibásodhatnak. Ezért az SSD webtárhely gyakran javasolt azok számára, akik magasabb teljesítményt és megbízhatóságot szeretnének elérni weboldaluk számára. Az SSD webtárhely általában kissé drágább lehet, mint a hagyományos merevlemezes webtárhely, de az előnyei miatt az ára megéri a befektetést.

Mi az az FTP?

Az FTP (File Transfer Protocol) egy protokoll, amely lehetővé teszi a fájlok átvitelét különböző számítógépek között a hálózaton keresztül. Az FTP-t gyakran használják webfejlesztés során a fájlok feltöltéséhez vagy letöltéséhez egy szerverről vagy webtárhelyről.

Az FTP segítségével a felhasználók csatlakozhatnak egy távoli számítógéphez (szerverhez), majd az FTP-kliens segítségével átvihetik a fájlokat az interneten keresztül. Az FTP-kliens lehetővé teszi a fájlok feltöltését és letöltését, valamint a mappák és fájlok kezelését a szerveren.

Az FTP protokoll általában biztonsági kockázatokat jelenthet, mivel a fájlok átvitele nyitott és titkosítatlan formában történik. Az SFTP (Secure File Transfer Protocol) azonban egy biztonságosabb alternatíva, amely az FTP-hez hasonlóan működik, de a fájlok átvitele titkosított formában történik, hogy megvédje azokat a külső fenyegetésektől.

Az FTP és SFTP protokollokat használják például a weboldalak fejlesztése során, amikor a fájlokat feltöltik vagy letöltik a szerverről, illetve bármikor, amikor fájlokat kell átvinni két számítógép között a hálózaton keresztül.

Miért fontos a weboldal még egy kisvállalkozás számára is?

Egy kisvállalkozás számára rendkívül fontos a weboldal, mivel az a vállalkozás online arca, és hatékony platformként szolgál a potenciális ügyfelek széles körű eléréséhez. A weboldal kiváló marketingeszközként szolgálhat, lehetővé téve a vállalkozások számára, hogy egy helyen mutassák be szolgáltatásaikat, termékeiket, áraikat és elérhetőségeiket. Az online láthatóság segít bizalmat kelteni az ügyfelek körében, és hozzájárul a márkahűség és a márka elismertség növeléséhez. Emellett egy működőképes weboldal segít a kisvállalkozásoknak versenyképesebbé válni és növelni az árbevételt azáltal, hogy gyors ügyfélszolgálatot biztosít, kényelmesen népszerűsíti az ajánlatokat és alacsony költséggel új piacokat fed le. A weboldalak emellett értékes ügyfél-visszajelzések nagyszerű forrásai, amelyek segítségével a kisvállalkozások ennek megfelelően módosíthatják stratégiájukat, hogy a versenytársak előtt maradjanak.

Mi a különbség a cPanel és a Plesk között? blog OG kép

Mi a különbség a cPanel és a Plesk között?

A tárhelykezelő felületek között Magyarországon különösen nagy népszerűségnek örvend a cPanel, de ez nem jelenti azt, hogy nincs más alternatíva, amit alkalmazhatnánk webtárhelyünkön.

Mit hoz a 2024-es év a WordPress számára blog OG kép

Mit hoz a 2024-es év a WordPress számára

A WordPress már régóta híres arról, hogy kiváló weboldalkészítő eszköz. Amellett, hogy teljesen ingyenes, a platform a kezdőktől a tapasztalt fejlesztőkig mindenkinek intuitív módot kínál a professzionális weboldalak készítésére és kezelésére. Ami még jobb, hogy folyamatosan frissül új funkciókkal és továbbfejlesztett funkciókkal. Ebben a bejegyzésben közelebbről megvizsgáljuk a WordPress-t, és megvitatjuk, hogy mit tehet Önért 2024-ben.

Egyszerű és átfogó útmutató a webtárhelyekről 2024-ben blog OG kép

Egyszerű és átfogó útmutató a webtárhelyekről 2024-ben

Ha egy weboldal indítását fontolgatja, akkor a webtárhely lehet, hogy teljesen új fogalom az Ön számára. Dióhéjban összefoglalva, ez az a szolgáltatás, amely elérhetővé teszi weboldalát az interneten, és az a hely, ahol a weboldal összes tartalmát, fájlját és szoftverét tárolja. Mivel azonban sokkal több dologgal kell tisztában lennie, mielőtt kiválasztja a tárhelyet, ez a bejegyzés elmagyarázza, mi is az a webtárhely, hogyan használják, és milyen különböző tárhelytípusok állnak rendelkezésre 2024-ben. Azt is megvizsgáljuk, hogy mi a webtárhely szerepe, és miért fontos a tárhelyszolgáltató kiválasztása.

7 napos pénzvisszafizetési garancia

Ha nem vagy elégedett szolgáltatásunkkal, visszatérítjük a befizetésedet kérdés nélkül. Nincs kockázat, teszteld szabadon szolgáltatásunk!