Távoli segítségnyújtás

Ha Ön nem boldogul egy informatikai probléma megoldásával, mi távolról belépünk az Ön gépére, és elvégezzük a feladatot. Otthoni felhasználóknak vagy kisvállalkozásoknak, Windows és MacOS operációs rendszereken is.

15 000 Ft / óradíjtól

Mi az a távoli asztal (remote desktop) szolgáltatás?

A modern operációs rendszerek lehetővé teszik, hogy valamilyen segédprogrammal vagy külön telepíthető szoftverrel a szakértők az Ön gépén dolgozhassanak. Ehhez Önnek kifejezetten engedélyeznie kell a csatlakozást egy olyan jelszóval, amit a program a futtatásakor generál le, és más nem ismeri.

A távoli asztal szoftverrel csatlakozunk az Ön számítógépéhez, majd átvesszük az irányítást. Ön a saját képernyőjén továbbra is lát mindent, így nem kell attól tartania, hogy valami a beleegyezése nélkül történik. A kurzort mi mozgatjuk, de Ön bármikor átveheti az irányítását a saját egere segítségével. A kapcsolat pedig a távoli asztal bezárásával egyszerűen bontható, onnantól fogva nem tudunk hozzáférni az Ön rendszeréhez.

1

Töltds le a kliens programot

Első lépésként töltsd le AnyDesk vagy Teamviewer kliens programot és telepítsd fel számítógépedre. Ha már fent van, akkor csak indítsd el.
2

Egyeztess időpontot

Egyeztess időpontot csapatunkkal telefonon, emailben, vagy hibajegyben, majd a megadott időpontban hagyja bekapcsolva számítógépét.
3

Kövesd nyomon

A transzparencia jegyében minden művelet nyomonkövethető, nem zároljuk vagy rejtjuk el a képernyőt. Igény esetén rögzítjük is a munkamenetet.

Miben tudunk segíteni?

Levelezés beállítása

Új postafiók hozzáadása, meglévő költöztetése, webmail felület konfigurálása vagy asztali levelezőkliens telepítése. Minden olyan feladat, amely az e-mailekhez kötődik.

Szoftvertelepítés

Microsoft Office vagy más programok telepítése, beállítása, törlése. Szoftverek aktiválása, hibajelenségek kivizsgálása és megoldása.

Ismeretlen hibák felderítése

Ok nélkül felbukkanó ablakok eltávolítása, vírusírtás, rejtélyes lassulások vagy lefagyások megoldása. Minden olyan feladat ide tartozik, mely Windows vagy MacOS alatt fejtörést okoz.