Válaszd ki a hozzád illő webtárhely megoldást

Webtárhely

Klasszikus webtárhely szolgáltatás, SSD meghajtóval, magas órajelű CPU-val, többféle választható PHP verzióval és napi mentéssel; akár ingyenesen is!

Már akár 0 Ft havonta

Csomagok megtekintése

WordPress tárhely

Indítsd el új WordPress alapú weboldalad, webshopod vagy blogodat pár kattintással! Előre telepített WordPress, WordPress Toolkit Deluxe kezelő eszközzel.

Már akár 400 Ft havonta

Csomagok megtekintése

cPanel tárhely

Hagyományos osztott webtárhely cPanel kezelőfelülettel. Minden egyben megoldás, gyors processzor és ultragyors NVMe tárolóval a sebességért!

Már akár 600 Ft havonta

Csomagok megtekintése

Dedikált cPanel

Felhő alapú, dedikált cPanel megoldás, NVMe tárolóval és DDOS védelemmel valamint üzemeltetéssel. Nem kell senkivel osztozni az erőforrásokon!

Már akár 12 400 Ft havonta

Csomagok megtekintése

A különböző webtárhely megoldások és csomagok közötti választáskor fontos figyelembe venni, hogy milyen típusú weboldalt vagy alkalmazást szeretne hosztolni, mennyi tárhelyre és sávszélességre lesz szüksége, mekkora a testreszabhatóság, az egyes csomagokhoz kapcsolódó költségek, a szolgáltató által kínált ügyfélszolgálat szintje, valamint az esetleges további funkciók vagy opciók. Ezenkívül olvassa el az értékeléseket és hasonlítsa össze a különböző tárhelyszolgáltatók árait, hogy eldönthesse, melyik felel meg legjobban az Ön igényeinek. Miután azonosított néhány megfontolásra érdemes szolgáltatót, próbáljon meg ingyenes próbaidőszakot kérni tőlük, hogy jobban megértse szolgáltatásaikat, mielőtt elkötelezné magát valamelyik mellett.