LXC NVMe SSD VPS

Hozza ki a legtöbbet az LXC VPS-élményéből a nagy teljesítményű NVMe lemezekkel és DDOS-védelemmel. LXC SSD VPS-ünk villámgyors teljesítményt és biztonságos tárhelyet biztosít minden igénye számára.

Csomagok áttekintése

LXC SSD VPS csomagok

Csak IPv6 cím
IPv4 címmel

LXC Start

500 1200 Ft /hó Negyedévente számlázva

 • 1 GB RAM
 • 1 vCPU
 • 20 GB SSD
 • 250 MBits Internet
 • 1 IPv6 +1 IPv4cím

LXC Medium

1000 1700 Ft /hó Negyedévente számlázva

 • 2 GB RAM
 • 2 vCPU
 • 40 GB SSD
 • 250 MBits Internet
 • 1 IPv6 +1 IPv4cím

LXC Plus

2000 2700 Ft /hó Negyedévente számlázva

 • 4 GB RAM
 • 3 vCPU
 • 80 GB SSD
 • 250 MBits Internet
 • 1 IPv6 +1 IPv4cím

LXC Pro

3900 4600 Ft /hó Negyedévente számlázva

 • 8 GB RAM
 • 4 vCPU
 • 160 GB SSD
 • 250 MBits Internet
 • 1 IPv6 +1 IPv4cím

LXC (Linux Containers)

Az LXC (Linux Containers) egy operációs rendszer szintű virtualizációs technológia, amely lehetővé teszi, hogy több elszigetelt Linux konténert futtassunk egyetlen Linux operációs rendszeren belül. A LXC konténer egy könnyűsúlyú, gyors és hatékony virtualizációs megoldás, amely számos előnyt nyújt a hagyományos virtuális gépekhez képest. A LXC konténerek osztják az operációs rendszer magját, és így kevesebb erőforrást használnak, mint a hagyományos virtuális gépek. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen hozzanak létre és kezeljenek izolált környezeteket a szolgáltatásaikhoz vagy alkalmazásaikhoz. Az LXC konténerek különféle rendszerek és alkalmazások futtatására is alkalmasak, és biztosítják az elszigeteltséget és a biztonságot az egyes konténerek között. Az LXC technológia az OpenVZ-hez hasonlóan egy konténer alapú virtualizációs megoldás, de az LXC által támogatott Linux kernel verziók sokkal szélesebb skáláját fedik le.

Rugalmas bővíthetőség

Az általunk kínált LXC VPS szolgáltatás automatikusan bővíthető, ami rendkívül előnyös lehet a felhasználók számára. Az automatikus bővítés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy dinamikusan növeljék a rendszer erőforrásait, amikor a megnövekedett adatmennyiség miatt szükségessé válik. A rugalmasság, amelyet az automatikus bővítés nyújt, segít elkerülni a teljesítményproblémákat és a szolgáltatások hirtelen leállását. Az általunk kínált LXC VPS szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármikor növeljék az erőforrásokat, amelyekre szükségük van, és csökkentsék a felesleges költségeket, amikor azokra nincs szükségük. A felhasználók csak annyi erőforrást fizetnek, amennyit ténylegesen használnak, ami gazdaságosabbá teszi a szolgáltatás igénybevételét. Az automatikus bővítés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a szükségleteiknek megfelelően skálázzák az erőforrásokat, és biztosítja a folyamatos teljesítményt, amikor azokra szükség van.

Széles Linux támogatás

Felhasználóink egyszerűen és gyorsan telepíthetik a kívánt Linux disztribúciókat. Az automatikus telepítési funkció egyszerűbbé teszi a felhasználók számára a szolgáltatás használatát, és időt takarít meg nekik. A széles választékú Linux disztribúciók lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kiválasszák a megfelelő disztribúciót az alkalmazásukhoz vagy szolgáltatásukhoz. Az automatikus telepítés funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen kattintással telepítsék a kívánt disztribúciót, és gyorsan elkezdjék használni a szolgáltatást. A disztribúciók előre konfiguráltak és optimalizáltak a LXC konténerekhez, így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a rendszerük a lehető legjobban teljesít. Az automatikus telepítési funkció egyszerűsíti a folyamatot, és csökkenti a telepítési hibák lehetőségét, ami növeli a felhasználói elégedettséget. A széles választékú Linux disztribúciók és az automatikus telepítési lehetőség együtt biztosítják, hogy a felhasználók gyorsan és könnyen kezdjék el használni az általunk kínált LXC VPS szolgáltatást.

LXC virtualizáció

Az LXC VPS előnyös a számítástechnikai szolgáltatások terén, mert egy hatékony és biztonságos virtuális környezetet biztosít az ügyfelek számára. Az LXC VPS-ek elkülönítik az egyes virtuális környezeteket egymástól, így biztosítva, hogy egyik ügyfél sem befolyásolja a másik ügyfél adatait vagy teljesítményét. Az LXC VPS-ek továbbá alacsonyabb erőforrásigényűek, mint a hagyományos virtuális szerverek, így több ügyfélnek tudunk kielégítő szolgáltatásokat nyújtani egyetlen fizikai szerver segítségével. Az LXC VPS-ek könnyen skálázhatóak, így az ügyfelek képesek bővíteni a szolgáltatásaikat, ahogy szükségük van rá. Az LXC VPS jelentősen növeli a teljesítményt, a biztonságot és a hatékonyságot a virtuális szerverek terén.

DDOS védelem

A DDOS (Distributed Denial of Service) védelem elengedhetetlen a modern számítástechnikai szolgáltatások számára, mert megvédi az ügyfelek weboldalait és szervereit a támadásoktól. A DDOS támadások olyan rosszindulatú tevékenységek, amelyek a weboldal vagy szerver leállítását célozzák meg azzal, hogy túlterhelik azt az adatforgalommal. A DDOS védelem lehetővé teszi a szolgáltatók számára, hogy megvédjék ügyfeleiket a támadásoktól, és biztosítsák a folyamatos működést a weboldalakon és szervereken. A DDOS védelem továbbá javítja az ügyfelek biztonságérzetét, mert tudják, hogy adataik és weboldalaik biztonságban vannak. Az eredmények a jobb teljesítmény, a magasabb rendelkezésre állás és a folyamatos ügyfél-elégedettség.

Automatizáció

Az ügyfélportál lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen ellenőrizzék a szolgáltatásukat, frissítsék a rendszert és kezeljék az erőforrásokat. A könnyen kezelhető felület révén a felhasználók bármikor elvégezhetik a szükséges beállításokat, amelyeket azonnal alkalmazunk a szolgáltatásukra. Az automatizált folyamatok csökkentik a hibalehetőségeket és javítják a rendszer stabilitását. Az ügyfélportál azonnali hozzáférést biztosít a fontos adatokhoz, mint például a számlázási információk, a szolgáltatási tervek és a szolgáltatások működése. Az ügyfélportál segíti a kommunikációt a szolgáltató és a felhasználók között, ami javítja az ügyfél elégedettséget. Az általunk kínált automatikus kezelési megoldás egyszerű és hatékony módja annak, hogy a felhasználók teljes körű ellenőrzést és rugalmasságot kapjanak a LXC VPS szolgáltatás használata során.

Biztonsági mentés

Az ingyenes biztonsági mentés lehetősége rendkívül előnyös lehet az általunk kínált VPS termék szolgáltatásai között. Egy VPS szerver üzemeltetése során rendkívül fontos a biztonsági mentés rendszeres elvégzése, mivel bármilyen hiba vagy katasztrófa bekövetkezhet, ami adatvesztést okozhat. Az ingyenes biztonsági mentés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rendszeresen mentést készítsenek a fontos adatokról, ami biztosítja a fájlok és adatok biztonságát, és könnyen visszaállíthatóvá teszi azokat, ha szükséges. Az ilyen típusú mentések használata növeli a felhasználók bizalmát a szolgáltatás iránt, és elősegíti az ügyfélek elégedettségét. Az ingyenes biztonsági mentés szolgáltatásunk segít megőrizni a felhasználók adatbiztonságát, ami egyébként sok pénzbe kerülhetne, ha más szolgáltatóktól vennék igénybe ezt a szolgáltatást.

VPS kérdések és válaszok

Mi az az IPv6 és elegendő e a VPS-emhez?

Az IPv6 egy új generációs internet protokoll, amelyet az IPv4-et váltja fel. Az IPv6 címek hosszabbak és több információt tartalmaznak, így nagyobb számú egyedi azonosítót biztosítanak az interneten lévő eszközök számára.

Az IPv6 fontos előnyei közé tartozik a nagyobb biztonság, a jobb teljesítmény és a kiterjedt hálózati címzési lehetőségek, amelyek lehetővé teszik az eszközök közötti közvetlen kapcsolatot. Az IPv6-ot azonban nem minden VPS-szolgáltató támogatja, és nem minden esetben van szükség rá.

Ha az alkalmazásaid támogatják az IPv6-ot, és a szolgáltatód támogatja ezt az internet protokollt, akkor használhatod az IPv6-ot a VPS-edre való kapcsolódáshoz. Az IPv6 használata azonban nem feltétlenül elégséges, ha az alkalmazásaid és a szolgáltatód is csak IPv4-t támogatnak. Az IPv4 továbbra is nagyon elterjedt és használatban van az interneten, és sok esetben tökéletesen megfelel a VPS-ekhez.

Miért kerül sokba az IPv4 cím?

Az IPv4 címek korlátozott számban állnak rendelkezésre, és a növekvő internetes eszközök száma miatt az IPv4-címek készlete egyre csökken. Az IPv4-címek száma 32 bites bináris számformátumban van megadva, ami összesen 4,3 milliárd egyedi címet jelent. Ez a szám elégnek tűnhet, de az internetes eszközök számának robbanásszerű növekedése miatt az IPv4-címek készlete kimerülőben van.

Az IPv4-címek korlátozott készlete és a kereslet megnövekedése miatt a szabad IPv4-címek ára növekedett. Az IPv4-címek kereskedelmére szakosodott cégek jelenleg magas árakat kérnek a szabad IPv4-címekért.

Ezért az IPv4-címek magas költségekkel járhatnak, különösen akkor, ha nagyobb mennyiséget vásárolsz, vagy ha egyedi címre van szükséged. Az IPv4-címek ára azonban változó, és függ a piaci kereslet-kínálati egyensúlytól, valamint a címek blokkokra és az egyedi IP-címekre vonatkozó különböző előírásoktól.

Telepíthető cPanel egy LXC VPS-be?

Igen, cPanel telepíthető egy LXC VPS-be, de van néhány fontos dolog, amit érdemes figyelembe venni.

Először is, az LXC virtualizáció alapján működő VPS-ek általában kevesebb erőforrást (RAM, processzor, tárhely) biztosítanak, mint a hagyományos VPS-ek, amelyek a teljes virtualizációra épülnek. Ezért, mielőtt cPanel telepítését elkezded az LXC VPS-edre, ellenőrizd, hogy a VPS konfigurációja elegendő erőforrást biztosít-e a cPanel futtatásához.

Másodszor, a cPanel telepítése előtt érdemes ellenőrizni, hogy az LXC VPS rendszer támogatja-e a konténeren belüli hálózati forgalmat. A cPanel ugyanis egy webes vezérlőpanel, amely kommunikál a szerver más részeivel, így fontos, hogy a hálózati konfiguráció helyesen legyen beállítva az LXC VPS-en.

Végül, cPanel telepítése során tartsd észben, hogy a cPanel licensz költségei jelentősek lehetnek, és ezeket évente meg kell fizetni. Továbbá, mivel a cPanel egy átfogó és összetett szoftver, az üzembe helyezése és konfigurálása hosszabb időt vehet igénybe, mint más, könnyen telepíthető szoftverek esetén.

Összefoglalva, a cPanel telepíthető egy LXC VPS-be, de érdemes meggyőződni arról, hogy a VPS konfigurációja elegendő erőforrást biztosít a cPanel futtatásához, és hogy a hálózati konfiguráció helyesen legyen beállítva.

Windows-t lehet futtatni az LXC VPS-ben?

Nem, az LXC (Linux Containers) egy Linux-alapú konténeres virtualizációs technológia, amely lehetővé teszi, hogy több izolált Linux rendszert futtassunk egyetlen host szerveren belül. Az LXC konténerek önmagukban nem támogatják a Windows futtatását.

Mi a különbség a PCIe NVMe és a hagyományos SSD-t között?

Mind a PCIe NVMe (PCI Express Non-Volatile Memory Express) meghajtók, mind a hagyományos SSD-k (Solid State Drive) flash memóriára épülnek, és jelentős gyorsulást biztosítanak az adatok olvasása és írása során az összehasonlítva a hagyományos merevlemezekkel. Azonban van néhány fontos különbség a két technológia között.

Az első és legfontosabb különbség a teljesítményben van. A PCIe NVMe meghajtók sokkal nagyobb sebességgel tudnak adatokat olvasni és írni, mint a hagyományos SSD-k. Az NVMe meghajtók használják a PCIe interfészt, amely lehetővé teszi az adatok gyorsabb átvitelét a processzor és a meghajtó között. Az NVMe meghajtók sokkal nagyobb sebességgel olvasnak és írnak adatokat, így javítják a rendszer teljesítményét és gyorsabb reakcióidőt biztosítanak.

A második különbség az energiahatékonyságban rejlik. Az NVMe meghajtók kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos SSD-k, mivel kevesebb áramot igényelnek az adatok olvasása és írása során. Az energiahatékonyság különösen fontos lehet azoknál a rendszereknél, amelyek magas teljesítményű NVMe meghajtókat használnak, mivel ezek melegedéshez vezethetnek, ami további energiafogyasztással járhat.

A harmadik különbség a kapacitásban van. Az NVMe meghajtók nagyobb kapacitással rendelkeznek, mint a hagyományos SSD-k. Az NVMe meghajtók általában 250 GB-tól kezdődnek, és akár 2 TB-ig terjedhetnek, míg a hagyományos SSD-k általában 128 GB-tól kezdődnek, és általában 1 TB-ig terjednek.

Végül, az NVMe meghajtók általában drágábbak, mint a hagyományos SSD-k, mivel az NVMe meghajtók nagyobb teljesítményt és kapacitást nyújtanak. Az NVMe meghajtók ára azonban csökkent az utóbbi években, és egyre több felhasználó választja ezt a technológiát a gyorsabb teljesítmény és a nagyobb kapacitás miatt.

Összefoglalva, az NVMe meghajtók jelentős előnyöket kínálnak a hagyományos SSD-khez képest ateljesítmény, az energiahatékonyság és a kapacitás terén. Azonban az NVMe meghajtók általában drágábbak, és csak olyan rendszerekhez szükségesek, amelyek igénybe veszik a nagyobb teljesítményt és kapacitást. Ha a rendszer teljesítménye és sebessége kulcsfontosságú szerepet játszik az alkalmazások futtatása során, akkor az NVMe meghajtók jó választás lehetnek. Ha azonban a rendszer gazdaságos megoldást igényel, akkor a hagyományos SSD-k továbbra is jó megoldást jelenthetnek.

Mi a különbség az KVM és az LXC VPS-ek között?

Az LXC (Linux Containers) és a KVM (Kernel-based Virtual Machine) két különböző virtualizációs technológia, amelyek különböző megközelítéseket alkalmaznak a virtualizációhoz. Az LXC egy operációs rendszer szintű virtualizációs technológia, amely lehetővé teszi, hogy több elszigetelt Linux konténert futtassunk egyetlen Linux operációs rendszeren belül. A LXC konténer egy könnyűsúlyú, gyors és hatékony virtualizációs megoldás, amely kevesebb erőforrást használ, mint a hagyományos virtuális gépek.

A KVM virtuális gépek futtatására szolgáló teljes virtualizációs megoldás, amely lehetővé teszi, hogy különböző operációs rendszereket futtassunk egy host rendszeren belül. A KVM teljes virtuálizációt alkalmaz, amely a virtuális gépeket úgy hozza létre, mintha valódi hardveren futtatnánk őket. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző operációs rendszereket futtassanak a virtuális gépekben, és lehetővé teszi azokat az alkalmazásokat is, amelyek csak speciális hardverre vagy operációs rendszerre vannak optimalizálva.

A két technológia közötti különbség tehát abban rejlik, hogy milyen szinten történik a virtualizáció. Az LXC konténerek operációs rendszer szintű virtualizációt alkalmaznak, míg a KVM teljes virtuálizációt. Az LXC könnyebb és hatékonyabb, míg a KVM szélesebb körű támogatást és lehetőséget nyújt a virtuális gépek számára. A választás attól függ, hogy milyen igényei vannak a felhasználónak, és milyen alkalmazásokat vagy szolgáltatásokat szeretne futtatni a virtuális környezetben.

Hogyan segíthet a VPS a weboldal skálázhatóságában? blog OG kép

Hogyan segíthet a VPS a weboldal skálázhatóságában?

A VPS valójában nem más, mint egy virtuális magánszerver, ami nagyon sokféle módon kínál nagyobb rugalmasságot a felhasználók számára egy honlap esetén. A több lehetőség mellett azonban a skálázhatóságot is megnöveli, miközben korlátok nélkül az igényekhez igazítható.

Mi az a dedikált hosting és hogyan működik? blog OG kép

Mi az a dedikált hosting és hogyan működik?

A dedikált hosting vagy más néven dedikált szerver a webtárhelyek egy speciális típusa, amikor egy fizikai szerver kizárólag egy magánszemély vagy vállalkozás kiszolgálását végzi.

A VPS-ekről pár szóban blog OG kép

A VPS-ekről pár szóban

Saját honlapot szeretnénk vagy egy meglévő számára akarunk biztonságosabb és gyorsabb hátteret? Ebben az esetben érdemes megismerkedni a VPS hosting kifejezéssel, ami rengeteg problémánkra lehet megoldás egyszerre.