.at domain név regisztráció

Ausztria hivatalos domain végződése

A .AT domain végződés Ausztria számára készült, és az ország polgárai és vállalkozásai számára elérhető. A .AT domain nevek általában olyan szervezetek, vállalkozások, magánszemélyek és közintézmények számára ajánlottak, akik a helyi osztrák piacra kívánnak belépni, és szeretnék azonosítani magukat osztrák szervezetként vagy osztrák piaci szereplőként.

A .AT domain nevek használata lehetővé teszi a helyi osztrák polgároknak és vállalkozásoknak, hogy azonosítsák magukat az osztrák piaci szereplőként, és segít a helyi piacra való belépésben. Az ilyen típusú domain nevek nagy előnye, hogy lehetővé teszik a látogatók számára, hogy azonosítsák az Ön által képviselt értékeket, és segítenek a helyi piaci jelenlét kialakításában.

A .AT domain neveket gyakran használják az osztrák vállalkozások, szervezetek, közintézmények és magánszemélyek, akik a helyi piacra szeretnének belépni, vagy akiknek a tevékenysége összefügg az osztrák piaccal. Az ilyen típusú domain nevek használata lehetővé teszi, hogy az Ön vállalkozása vagy szervezete azonosítja magát osztrák szervezetként vagy osztrák piaci szereplőként, amely segíthet az ügyfélkapcsolatok kialakításában és az üzleti növekedésben.

1

Találd ki domain nevedet

Minden egy jó ötlettel kezdődik. Ötletelj rajta, vagy használd cégneved, személynevedet, mindegyik jó megoldás lehet!
2

Regisztráld be

Automata felületünkön keresztül a legtöbb domain végződés akár 10 perc alatt elkészül és használható állapotba kerül.
3

Keress hozzád illő tárhelyet

Ha már megvan a domain neved, nézz egy hozzá illő webtárhelyet és készítsd el új weboldalad!
TLD Regisztráció Átregisztráció Hosszabbítás
.at 5 000 Ft Ingyenes 5 000 Ft

Regisztráld be új .at domain nevedet még ma!

Mennyi idő alatt készül el?

Új domain regisztráció

Az .at domainek regisztrációja teljesen automatikusan történik, így a regisztrációs idő gyakorlatilag azonnali, pár perc alatt használatba is veheted új domain nevedet.

Domain átregisztráció

Ahhoz, hogy domain neved áthozd hozzánk, ki kell kapcsolnod az átregisztrációs védelmet és meg kell szerezned az engedélyezési kódot a jelenlegi regisztrátortól. Az átregisztrációs folyamat több napot is igénybe vehet.

Hány karakteres lehet?

Az .at végződésű domain név legalább 2, azonban legfeljebb 63 karakter hosszú lehet. A rövidebb név azonban előnyösebb!

Különleges karakterek

Az ausztriai .at domain végződés nem támogatja a speciális karaktereket, azaz csak a latin ábc betűit, számokat és pár speciális jelet (kötőjel) lehet használni.

Korlátok

A domain név regisztrációjával kapcsolatban nincs külön elvárás vagy limitáció, azt bárki regisztrálhatja. Az .at domain nevek kiosztása “érkezési sorrendben” történik.

Whois privacy

Whois privacy szolgáltatás mind magánszemélyek mind cégek számára elérhető, amely elrejti a tulajdonosi adatokat a whois adatbázisban.