.com domain név regisztráció

Kereskedelmi weboldalak általános végződése.

A .COM domain végződés az egyik legismertebb és legelterjedtebb domain végződés a világon. A .COM domain nevek használata lehetőséget biztosít az egyéneknek, vállalkozásoknak és szervezeteknek az online jelenlét növelésére és az online identitás erősítésére.

A .COM domain nevek általában azoknak a vállalkozásoknak ajánlottak, akik globális piacra kívánnak belépni, és szeretnék azonosítani magukat online vállalkozásként vagy online piaci szereplőként. Az ilyen típusú domain nevek nagy előnye, hogy lehetővé teszik a látogatók számára, hogy azonosítsák az Ön által képviselt értékeket, és segítenek a globális piaci jelenlét kialakításában.

A .COM domain neveket széles körben használják olyan vállalkozások és szervezetek számára, akiknek a tevékenysége nem korlátozódik egy adott régióra vagy országra, és akik globális ügyfélkört kívánnak elérni. Az ilyen típusú domain nevek hatékony eszközt jelenthetnek az online marketing és az üzleti növekedés szempontjából.

Fontos megjegyezni, hogy a .COM domain nevek használata nem korlátozódik egy adott országra vagy régióra, és bárki számára elérhetőek. Ez azt jelenti, hogy a .COM domain neveket használhatják azok a vállalkozások és szervezetek, akik globális ügyfélkört kívánnak elérni, és akik szeretnék erősíteni az online jelenlétüket és az online identitásukat.

Összességében a .COM domain nevek használata széles körben ajánlott azoknak, akik globális piacra kívánnak belépni, és szeretnék azonosítani magukat online vállalkozásként vagy online piaci szereplőként. A .COM domain nevek használata hatékony eszközt jelenthet az online jelenlét növelésére és az online identitás erősítésére.

Milyen előnyei vannak egy új .COM domain névnek?

Az új .COM domain nevek regisztrálása számos előnnyel járhat azoknak az egyéneknek, szervezeteknek vagy vállalkozásoknak, akik az ilyen típusú domain neveket választják:

  • Globális elérhetőség: Az új .COM domain nevek használata lehetővé teszi az online jelenlét globális növelését és a vállalkozások számára az online piaci szereplőként való azonosítást.
  • Jó online jelenlét: Az új .COM domain nevek hatékony eszközt jelentenek az online jelenlét kialakításában és az online identitás erősítésében. Az ilyen típusú domain nevek hatékonyan segítenek az üzleti növekedésben és a globális piaci jelenlét kialakításában.
  • Megbízhatóság: A .COM domain nevek regisztrációja biztosítja a domain nevet regisztráló személy vagy szervezet azonosságát és a domain név jogosultságát. Ez elősegíti az online megbízhatóságot és segít a domain név jogosulatlan felhasználásának megakadályozásában.
  • Rugalmasság: Az új .COM domain nevek lehetőséget biztosítanak az Ön által képviselt tevékenység, értékek vagy érdekek kifejezésére a globális piac színterén. Az ilyen típusú domain nevek hatékonyan segítenek az online marketingben és az üzleti kommunikációban.
  • Egyszerűség: Az új .COM domain nevek regisztrációja egyszerű és gyors folyamat, amelynek során a domain név kiválasztása és a szükséges adatok megadása után az új domain név azonnal használható.

Összességében az új .COM domain nevek használata előnyös lehet azoknak az egyéneknek, szervezeteknek és vállalkozásoknak, akik globális piacra kívánnak belépni, és szeretnék azonosítani magukat online piaci szereplőként. Az új .COM domain nevek használata segíthet az online jelenlét növelésében, az üzleti növekedésben és az online identitás erősítésében. A .COM domain nevek használata globálisan ismert és elismert végződés, ami segíthet az ügyfélkapcsolatok kialakításában és az üzleti siker elérésében.

1

Találd ki domain nevedet

Minden egy jó ötlettel kezdődik. Ötletelj rajta, vagy használd cégneved, személynevedet, mindegyik jó megoldás lehet!
2

Regisztráld be

Automata felületünkön keresztül a legtöbb domain végződés akár 10 perc alatt elkészül és használható állapotba kerül.
3

Keress hozzád illő tárhelyet

Ha már megvan a domain neved, nézz egy hozzá illő webtárhelyet és készítsd el új weboldalad!
TLD Regisztráció Átregisztráció Hosszabbítás
.com 4 700 Ft 4 700 Ft 4 700 Ft

Regisztráld be új .com domain nevedet még ma!

Mennyi idő alatt készül el?

Új domain regisztráció

Az .com domainek regisztrációja teljesen automatikusan történik, így a regisztrációs idő gyakorlatilag azonnali, pár perc alatt használatba is veheted új domain nevedet.

Domain átregisztráció

Ahhoz, hogy domain neved áthozd hozzánk, ki kell kapcsolnod az átregisztrációs védelmet és meg kell szerezned az engedélyezési kódot a jelenlegi regisztrátortól. Az átregisztrációs folyamat legfeljebb 5 napot vesz igénybe vehet.

Hány karakteres lehet?

Az .com végződésű domain név legalább 2, azonban legfeljebb 63 karakter hosszú lehet. Gyakran a rövid, egyértelmű domain név hatékonyabbnak tekinthető, mivel a webhely látogatói könnyebben megjegyzik.

Különleges karakterek

A következő speciális karaktereket támogatja a .com domain végződés:

à á â ã ä å æ ç è é ê ë ì í î ï ð ñ ò ó ô õ ö ø ù ú û ü ý þ ÿ
ā ă ą ć ĉ ċ č ď đ ē ĕ ė ę ě ĝ ğ ġ ģ ĥ ħ ĩ ī ĭ į ı ĵ ķ ĺ ļ ľ ŀ ł ń ņ ň ʼn ŋ ō ŏ ő œ ŕ ŗ ř ś ŝ š ť ŧ ũ ū ŭ ů ű ų ŵ ŷ ź ż ž
ș ț
а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ъ ы ь э ю я
α ά β γ δ ε έ ζ η ή θ ι ΐ ί ϊ κ λ μ ν ξ ο ό π ρ ς σ τ υ ϋ ύ ΰ φ χ ψ ω ώ Α Ά Β Γ Δ Ε Έ Ζ Η Ή Θ Ι Ί Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Ό Π Ρ Σ Τ Υ Ύ Φ Χ Ψ Ω Ώ
ἀ ἁ ἂ ἃ ἄ ἅ ἆ ἇ ἐ ἑ ἒ ἓ ἔ ἕ ἠ ἡ ἢ ἣ ἤ ἥ ἦ ἧ ἰ ἱ ἲ ἳ ἴ ἵ ἶ ἷ ὀ ὁ ὂ ὃ ὄ ὅ ὐ ὑ ὒ ὓ ὔ ὕ ὖ ὗ ὠ ὡ ὢ ὣ ὤ ὥ ὦ ὧ ὰ ά ὲ έ ὴ ή ὶ ί ὸ ό ὺ ύ ὼ ώ ᾀ ᾁ ᾂ ᾃ ᾄ ᾅ ᾆ ᾇ ᾐ ᾑ ᾒ ᾓ ᾔ ᾕ ᾖ ᾗ ᾠ ᾡ ᾢ ᾣ ᾤ ᾥ ᾦ ᾧ ᾰ ᾱ ᾲ ᾳ ᾴ ᾶ ᾷ ῂ ῃ ῄ ῆ ῇ ῐ ῑ ῒ ΐ ῖ ῗ ῠ ῡ ῢ ΰ ῤ ῥ ῦ ῧ ῲ ῳ ῴ ῶ ῷ

Korlátok

A .com mindenki számára feltétel nélkül nyitva áll, bárki regisztrálhatja. A .com domain nevek kiosztása “érkezési sorrendben” történik.

Whois privacy

Whois privacy szolgáltatás mind magánszemélyek mind cégek számára elérhető, amely elrejti a tulajdonosi adatokat a whois adatbázisban, kivéve a tulajdonos országát, mely minden esetben megtekinthető marad.