.biz domain név

A .BIZ domain, amely a nagyközönség számára könnyen felismerhető, üzleti oldalak számára alkalmas. Azonban minden típusú webhelyhez használják. Akkor is jó alternatíva, ha a megfelelő domain már .COM alatt van regisztrálva.

A .biz domain végződés egy olyan általános domain végződés, amely a “business” (üzlet) szó rövidítésére utal. A .biz domain regisztrációja elérhető bárki számára, de elsősorban az üzleti környezetben használják. Ez lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy egyedi módon azonosítsák magukat az online platformon, és emellett hatékony eszközzé válik az üzleti jelenlét erősítésében és a növekedés fokozásának érdekében.

1

Találd ki domain nevedet

Minden egy jó ötlettel kezdődik. Ötletelj rajta, vagy használd cégneved, személynevedet, mindegyik jó megoldás lehet!
2

Regisztráld be

Automata felületünkön keresztül a legtöbb domain végződés akár 10 perc alatt elkészül és használható állapotba kerül.
3

Keress hozzád illő tárhelyet

Ha már megvan a domain neved, nézz egy hozzá illő webtárhelyet és készítsd el új weboldalad!
TLD Regisztráció Átregisztráció Hosszabbítás
.biz 6 800 Ft 6 800 Ft 6 800 Ft

Regisztráld be új .biz domain nevedet még ma!

Mennyi idő alatt készül el?

Új domain regisztráció

Az .biz domainek regisztrációja teljesen automatikusan történik, így a regisztrációs idő gyakorlatilag azonnali, pár perc alatt használatba is veheted új domain nevedet.

Domain átregisztráció

Ahhoz, hogy domain neved áthozd hozzánk, ki kell kapcsolnod az átregisztrációs védelmet és meg kell szerezned az engedélyezési kódot a jelenlegi regisztrátortól. Az átregisztrációs folyamat legfeljebb 5 napot vesz igénybe vehet.

Hány karakteres lehet?

Az .biz végződésű domain név legalább 1, azonban legfeljebb 63 karakter hosszú lehet. Gyakran a rövid, egyértelmű domain név hatékonyabbnak tekinthető, mivel a webhely látogatói könnyebben megjegyzik.

Különleges karakterek

A következő speciális karaktereket támogatja a .biz domain végződés:

æ ø å ä ö ü é
å ä ö
ä ö ü
á é í ó ö ő ú ü ű
á ð é í ó ú ý þ æ ö
ē ī ū ō ķ ļ ņ ŗ ģ š č ž
ą ę į ų č ė š ū ž
á à ä č ç đ é è ê ŋ ń ñ ó ò ô ö š ŧ ü ž ø æ å
ó ą ć ę ł ń ś ż ź
á à â ã ç é ê í ó ô õ ú
á à é è í ï ó ò ú ü ñ
å ä ö ü é

Korlátok

A .biz mindenki számára feltétel nélkül nyitva áll, bárki regisztrálhatja. A .biz domain nevek kiosztása “érkezési sorrendben” történik.

Egyes domain nevek ebben a kiterjesztésben prémium kategóriájúak, ami azt jelenti, hogy az őket kínáló nyilvántartó hivatal szemében nem rendelkeznek azonos értékkel, ezek lehetnek kevés karakterből álló domainnevek, vagy olyan speciális kifejezések, amelyeket könnyű megjegyezni. A prémium domainnevek speciális áron regisztrálhatók.

Whois privacy

Whois privacy szolgáltatás mind magánszemélyek mind cégek számára elérhető, amely elrejti a tulajdonosi adatokat a whois adatbázisban, kivéve a tulajdonos országát, mely minden esetben megtekinthető marad.