.sk domain név regisztráció és átregisztráció

Szlovákia hivatalos domain végződése

A .SK domain végződés Szlovákia számára készült, és az ország polgárai és vállalkozásai számára elérhető. A .SK domain nevek általában olyan szervezetek, vállalkozások, magánszemélyek és közintézmények számára ajánlottak, akik a szlovákiai piacra kívánnak belépni, és szeretnék azonosítani magukat szlovák szervezetként vagy szlovák piaci szereplőként.

A .SK domain nevek használata lehetővé teszi a szlovákiai polgároknak és vállalkozásoknak, hogy azonosítsák magukat a szlovák piaci szereplőként, és segít a szlovák piacra való belépésben. Az ilyen típusú domain nevek nagy előnye, hogy lehetővé teszik a látogatók számára, hogy azonosítsák az Ön által képviselt értékeket, és segítenek a szlovákiai üzleti piaci jelenlét kialakításában.

A .SK domain neveket gyakran használják a szlovákiai vállalkozások, szervezetek, közintézmények és magánszemélyek, akik a szlovákiai piacra szeretnének belépni, vagy akiknek a tevékenysége összefügg a szlovák piaccal. Az ilyen típusú domain nevek használata lehetővé teszi, hogy az Ön vállalkozása vagy szervezete azonosítja magát szlovák szervezetként vagy szlovák piaci szereplőként, amely segíthet az ügyfélkapcsolatok kialakításában és az üzleti növekedésben.

Fontos megjegyezni, hogy a .SK domain nevek használata korlátozott azokra a személyekre és vállalkozásokra, akiknek a bejegyzett székhelye az Európai Unió területén található.

Milyen előnyei vannak egy új .SK domain név regisztrációjának?

Az új .SK domain nevek regisztrálása számos előnnyel járhat azoknak az egyéneknek, szervezeteknek vagy vállalkozásoknak, akik az ilyen típusú domain neveket választják:

  • Szlovákiai piacra való belépés: Az új .SK domain nevek használata lehetőséget biztosít a szlovákiai piacra való belépésre és segít az ügyfelek azonosításában, hogy az Ön vállalkozása vagy szervezete szlovák piaci szereplőként azonosítható.
  • Jó online jelenlét: Az új .SK domain nevek használata segíthet Önnek a jó online jelenlét kialakításában és a szlovákiai piacra való bevezetésben. Az ilyen típusú domain nevek hatékony eszközt jelenthetnek az online marketing és az üzleti növekedés szempontjából.
  • Megbízhatóság: A .SK domain nevek regisztrációja biztosítja a domain nevet regisztráló személy vagy szervezet azonosságát és a domain név jogosultságát. Ez elősegíti az online megbízhatóságot és segít a domain név jogosulatlan felhasználásának megakadályozásában.
  • Szlovákiai azonosítás: Az új .SK domain nevek lehetőséget biztosítanak a szlovákiai polgároknak és vállalkozásoknak, hogy azonosítsák magukat szlovák szervezetként vagy szlovák piaci szereplőként.
  • Egyszerűség: Az új .SK domain nevek regisztrációja egyszerű és gyors folyamat, amelynek során a domain név kiválasztása és a szükséges adatok megadása után az új domain név azonnal használható.

Összességében az új .SK domain nevek használata előnyös lehet azoknak az egyéneknek, szervezeteknek és vállalkozásoknak, akik a szlovákiai piacra kívánnak belépni, és szeretnék azonosítani magukat szlovák szervezetként vagy szlovák piaci szereplőként. Az új .SK domain nevek használata segíthet a szlovák piacra való belépésben, a szlovákiai üzleti piaci jelenlét kialakításában és az online jelenlét növelésében.

1

Találd ki domain nevedet

Minden egy jó ötlettel kezdődik. Ötletelj rajta, vagy használd cégneved, személynevedet, mindegyik jó megoldás lehet!
2

Regisztráld be

Automata felületünkön keresztül a legtöbb domain végződés akár 10 perc alatt elkészül és használható állapotba kerül.
3

Keress hozzád illő tárhelyet

Ha már megvan a domain neved, nézz egy hozzá illő webtárhelyet és készítsd el új weboldalad!
TLD Regisztráció Átregisztráció Hosszabbítás
.sk 4 500 Ft 4 500 Ft 4 500 Ft

Regisztráld be új .sk domain nevedet még ma!

Mennyi idő alatt készül el?

Új domain regisztráció

Az .sk domainek regisztrációja teljesen automatikusan történik, így a regisztrációs idő gyakorlatilag azonnali, pár perc alatt használatba is veheted új domain nevedet.

Domain átregisztráció

Ahhoz, hogy domain neved áthozd hozzánk, ki kell kapcsolnod az átregisztrációs védelmet és meg kell szerezned az engedélyezési kódot a jelenlegi regisztrátortól. Az átregisztrációs folyamat több napot is igénybe vehet.

Hány karakteres lehet?

Az .sk végződésű domain név legalább 2, azonban legfeljebb 63 karakter hosszú lehet. A rövidebb név azonban előnyösebb!

Különleges karakterek

Az szlovák .sk domain végződés nem támogatja a speciális karaktereket.

Korlátok

A domain név regisztrációjával kapcsolatban nincs külön elvárás vagy limitáció, azt bárki regisztrálhatja. Az .sk domain nevek kiosztása “érkezési sorrendben” történik.

A tulajdonosnak az Európai Unió bármely tagállamában, az Európai Gazdasági Térség valamely államában vagy az Európai Szabadkereskedelmi Társulás valamely tagállamában található lakcímmel kell rendelkeznie.

Whois privacy

.sk domain nevek esetén a magánszemély tulajdonosok adatai alapból rejtettek és ezt megváltoztatni sem lehet. Céges (jogi személy vagy más szervezetek) adatai azonban nyilvánosak.