.eu domain név regisztráció és átregisztráció

Biztosítsa új .eu domain nevét néhány egyszerű kattintással. Regisztrálja domainjét most, és szerezze meg a legjobb árat a világhálón. Emellett olyan funkciókhoz is hozzáférhet, mint az adatvédelmi védelem és még sok más. Könnyen használható platformunk segítségével néhány kattintással azonnal megvásárolhatja tökéletes .eu domainjét.

A .EU domain végződés az Európai Unió számára készült, és célja az európai uniós polgárok és vállalkozások online jelenlétének erősítése. Az EU-tagállamokban bejegyzett cégek, szervezetek, közintézmények és magánszemélyek számára elérhető.

A .EU domain nevek használata lehetőséget biztosít az európai uniós polgároknak és vállalkozásoknak, hogy azonosítsák magukat európai uniós szervezetként vagy európai uniós piaci szereplőként. Az ilyen típusú domain neveknek fontos szerepe van az online jelenlét növelésében, az online identitás erősítésében és az európai uniós jogszabályok betartásában.

A .EU domain neveket széles körben használják olyan vállalkozások, szervezetek és magánszemélyek számára, akik az európai uniós piacra kívánnak belépni, vagy akiknek a tevékenysége összefügg az európai uniós jogszabályokkal és szabályozással. Az ilyen típusú domain nevek használata lehetőséget biztosít az európai uniós polgároknak és vállalkozásoknak, hogy kialakítsák az online jelenlétüket és erősítsék az európai uniós identitásukat.

Végül fontos megemlíteni, hogy a .EU domain nevek használata korlátozott az EU-tagállamokban bejegyzett cégekre, szervezetekre, közintézményekre és magánszemélyekre. Ez azt jelenti, hogy csak azok a személyek és vállalkozások használhatják, akiknek a bejegyzett székhelye az Európai Unió valamelyik tagállamában található.

Milyen előnyei vannak egy új .EU domain névnek?

Az új .EU domain nevek regisztrálása számos előnnyel járhat azoknak az egyéneknek, szervezeteknek vagy vállalkozásoknak, akik az ilyen típusú domain neveket választják:

  • Európai uniós azonosítás: A .EU domain nevek az európai uniós piacra lépő vagy ott már működő vállalkozások számára kiváló lehetőséget biztosítanak az európai uniós azonosításra. Az ilyen típusú domain nevek használata lehetővé teszi, hogy az ügyfelek azonosítsák Önt az európai uniós szervezetként vagy európai uniós piaci szereplőként.
  • Jó online jelenlét: Az új .EU domain nevek használata segíthet Önnek a jó online jelenlét kialakításában és az európai uniós piacra való bevezetésben. Az ilyen típusú domain nevek hatékony eszközt jelenthetnek az online marketing és az üzleti növekedés szempontjából.
  • Megbízhatóság: A .EU domain nevek regisztrációja biztosítja a domain nevet regisztráló személy vagy szervezet azonosságát és a domain név jogosultságát. Ez elősegíti az online megbízhatóságot és segít a domain név jogosulatlan felhasználásának megakadályozásában.
  • Rugalmasság: Az új .EU domain nevek széles körben használhatóak az európai uniós polgároknak, vállalkozásoknak és szervezeteknek. Az ilyen típusú domain nevek lehetőséget biztosítanak az Ön által képviselt tevékenység, értékek vagy érdekek kifejezésére az európai uniós piac színterén.
  • Egyszerűség: Az új .EU domain nevek regisztrációja egyszerű és gyors folyamat, amelynek során a domain név kiválasztása és a szükséges adatok megadása után az új domain név azonnal használható.
1

Találd ki domain nevedet

Minden egy jó ötlettel kezdődik. Ötletelj rajta, vagy használd cégneved, személynevedet, mindegyik jó megoldás lehet!
2

Regisztráld be

Automata felületünkön keresztül a legtöbb domain végződés akár 10 perc alatt elkészül és használható állapotba kerül.
3

Keress hozzád illő tárhelyet

Ha már megvan a domain neved, nézz egy hozzá illő webtárhelyet és készítsd el új weboldalad!
TLD Regisztráció Átregisztráció Hosszabbítás
.eu 1 900 Ft 3 000 Ft 2 900 Ft

Regisztráld be új .eu domain nevedet még ma!

Mennyi idő alatt készül el?

Új domain regisztráció

Az .eu domainek regisztrációja teljesen automatikusan történik, így a regisztrációs idő gyakorlatilag azonnali, pár perc alatt használatba is veheted új domain nevedet.

Domain átregisztráció

Ahhoz, hogy domain neved áthozd hozzánk, ki kell kapcsolnod az átregisztrációs védelmet és meg kell szerezned az engedélyezési kódot a jelenlegi regisztrátortól. A karanténban lévő (a már lejárt) domain név átregisztrálása extra költségekkel jár.

Hány karakteres lehet?

Az .eu végződésű domain név legalább 2, azonban legfeljebb 63 karakter hosszú lehet. Gyakran a rövid, egyértelmű domain név hatékonyabbnak tekinthető, mivel a webhely látogatói könnyebben megjegyzik.

Különleges karakterek

A következő speciális karaktereket támogatja a .eu domain végződés:

à á â ã ä å æ ç è é ê ë ì í î ï ð ñ ò ó ô õ ö ø ù ú û ü ý þ ÿ
ā ă ą ć ĉ ċ č ď đ ē ĕ ė ę ě ĝ ğ ġ ģ ĥ ħ ĩ ī ĭ į ı ĵ ķ ĺ ļ ľ ŀ ł ń ņ ň ʼn ŋ ō ŏ ő œ ŕ ŗ ř ś ŝ š ť ŧ ũ ū ŭ ů ű ų ŵ ŷ ź ż ž
ș ț

Korlátok

.EU domain nevet csak Európai Unió valamelyik államának állampolgárai vagy az Európai Gazdasági Térségben lakcímmel rendelkezők regisztrálhatnak. A Nyilvántartó (EURid) kérheti az Európai Gazdasági Térségen kívül lakóhellyel rendelkező Igénylőtől az állampolgárság igazolását.

Whois privacy

Whois privacy szolgáltatás .eu domain névhez nem érhető el, azonban magánszemély domain tulajdonosok adatai a GDPR miatt rejtve vannak.