.cn domain név

Kína hivatalos domain végződése

A .cn domain végződés a kínai nemzeti domain végződése, amelyet az ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) hagyott jóvá. A .cn domain nevek regisztrációja és használata Kínában nagyon népszerű, és számos kínai szervezet, vállalkozás és magánszemély használja ezt a domain végződést.

A .cn domain nevek regisztrációja és használata Kínában korábban korlátozott volt, de az elmúlt években a kormány enyhítette a szabályokat, és lehetővé tette a .cn domain nevek regisztrációját és használatát bárki számára. A .cn domain nevek használata nagy előnyökkel járhat a kínai vállalkozások és szervezetek számára, mivel lehetővé teszik számukra, hogy azonosítsák magukat a kínai piaci szereplőként, és hatékonyan kommunikáljanak az ügyfelekkel és partnerekkel.

A .cn domain nevek regisztrációja és használata azonban néhány korlátozással jár, és az aktuális feltételeket az China Internet Network Information Center (CNNIC) állapítja meg. Az CNNIC felelős a .cn domain nevek kezeléséért, regisztrációjáért és szolgáltatások nyújtásáért, valamint az internetes infrastruktúra fejlesztéséért Kínában.

A .cn domain nevek regisztrációja és használata hatékony eszközt jelenthet az online jelenlét erősítésében és az online marketing kampányokban. A .cn domain nevek segíthetnek a kínai vállalkozásoknak, hogy kiemelkedjenek a tömegből, növeljék az online jelenlétüket, és javítsák az üzleti kapcsolataikat és eredményeiket. A .cn domain nevek regisztrációja és használata az internetes domain regisztrátorokon keresztül lehetséges, és a regisztráció díja eltérő lehet attól függően, hogy milyen hosszú időre kívánják regisztrálni a domain nevet.

1

Találd ki domain nevedet

Minden egy jó ötlettel kezdődik. Ötletelj rajta, vagy használd cégneved, személynevedet, mindegyik jó megoldás lehet!
2

Regisztráld be

Automata felületünkön keresztül a legtöbb domain végződés akár 10 perc alatt elkészül és használható állapotba kerül.
3

Keress hozzád illő tárhelyet

Ha már megvan a domain neved, nézz egy hozzá illő webtárhelyet és készítsd el új weboldalad!
TLD Regisztráció Átregisztráció Hosszabbítás
.cn 5 400 Ft 5 400 Ft 4 500 Ft

Regisztráld be új .cn domain nevedet még ma!

Mennyi idő alatt készül el?

Új domain regisztráció

A .cn domainek regisztrációja 5 munkanapot is igényelhet.

Domain átregisztráció

.CN domain átregisztrálásához a domain tulajdonosa által aláírt szerződésre van szükség. A dokumemtumok megküldése után az átregisztráció 5-10 munkanapon belül megy végbe.

Hány karakteres lehet?

Az .cn végződésű domain név legalább 3, azonban legfeljebb 63 karakter hosszú lehet. A rövidebb név azonban előnyösebb!

Különleges karakterek

Kína .CN domain végződése esetén nem használható speciális karakterek a domain névben.

Korlátok

A domain név regisztrációjával kapcsolatban nincs külön elvárás vagy limitáció, azt bárki regisztrálhatja. Az .cn domain nevek kiosztása “érkezési sorrendben” történik.

Azonban az alábbi dokumentumokat meg kell küldeni Kína részére:

  • Ha a tulajdonos magánszemély, akkor be kell nyújtania egy személyazonosító okmány másolatát (személyi igazolvány, útlevél)
  • Ha a tulajdonos kínai vagy hongkongi székhelyű vállalat, be kell nyújtania a vállalkozói engedély másolatát
  • Ha a tulajdonos külföldi vállalat, be kell nyújtania a cégalapítási igazolás másolatát és a törvényes képviselő személyi igazolványának/útlevelének másolatát

Whois privacy

Whois privacy szolgáltatás ehhez a végződéshez nem érhető el.