.photos domain név

A .photos domainnévvel biztosíthatja, hogy a fotózással kapcsolatos weboldala valóban kiemelkedik a tömegből.

A .photos domain végződés egy gTLD domain végződés, amelyet az ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) hagyott jóvá. Az .photos domain nevek regisztrációja és használata bárki számára elérhető, és elsősorban a fotósok, képészeti szervezetek, fotógalériák és fotószerkesztő szoftverek célközönsége számára ajánlott.

Az .photos domain nevek regisztrációja 2014-ben indult, amikor az ICANN lehetővé tette az új generikus domain végződések bevezetését. Az .photos domain nevek azóta széles körben használatosak a fotósok és képészeti szakemberek körében, akik szeretnék azonosítani magukat az online térben és hatékonyan kommunikálni az ügyfelekkel.

Az .photos domain nevek nagy előnye, hogy lehetővé teszik a fotósok és képészeti szervezetek számára, hogy egyedi, emlékezetes domain neveket válasszanak, amelyek könnyen azonosíthatók és emlékezetesek az ügyfelek számára. Az .photos domain nevek regisztrációja és használata egyszerű folyamat, és számos előnnyel járhat a képészeti szakemberek számára, akik az online jelenlétüket szeretnék erősíteni és az ügyfeleikkel hatékonyabban kommunikálni.

1

Találd ki domain nevedet

Minden egy jó ötlettel kezdődik. Ötletelj rajta, vagy használd cégneved, személynevedet, mindegyik jó megoldás lehet!
2

Regisztráld be

Automata felületünkön keresztül a legtöbb domain végződés akár 10 perc alatt elkészül és használható állapotba kerül.
3

Keress hozzád illő tárhelyet

Ha már megvan a domain neved, nézz egy hozzá illő webtárhelyet és készítsd el új weboldalad!
TLD Regisztráció Átregisztráció Hosszabbítás
.photos 8 300 Ft 8 300 Ft 8 300 Ft

Regisztráld be új .photos domain nevedet még ma!

Mennyi idő alatt készül el?

Új domain regisztráció

Az .photos domainek regisztrációja teljesen automatikusan történik, így a regisztrációs idő gyakorlatilag azonnali, pár perc alatt használatba is veheted új domain nevedet.

Domain átregisztráció

Ahhoz, hogy domain neved áthozd hozzánk, ki kell kapcsolnod az átregisztrációs védelmet és meg kell szerezned az engedélyezési kódot a jelenlegi regisztrátortól. Az átregisztrációs folyamat legfeljebb 5 napot vesz igénybe vehet.

Hány karakteres lehet?

Az .photos végződésű domain név legalább 1, azonban legfeljebb 63 karakter hosszú lehet. Gyakran a rövid, egyértelmű domain név hatékonyabbnak tekinthető, mivel a webhely látogatói könnyebben megjegyzik.

Különleges karakterek

A következő speciális karaktereket támogatja a .photos domain végződés:

à á â ã ä å æ ç è é ê ë ì í î ï ð ñ ò ó ô õ ö ø ù ú û ü ý þ ÿ
à â æ ç è é ê ë î ï ñ ô ù û ü ÿ œ
á à é è í ï ó ò ú ü ñ
ß

Korlátok

Az .photos mindenki számára feltétel nélkül nyitva áll, bárki regisztrálhatja. Az .photos domain nevek kiosztása “érkezési sorrendben” történik.

Whois privacy

Whois privacy szolgáltatás mind magánszemélyek mind cégek számára elérhető, amely elrejti a tulajdonosi adatokat a whois adatbázisban, kivéve a tulajdonos országát, mely minden esetben megtekinthető marad.