.best domain név

Ennek a TLD-nek az a célja, hogy megmutassa, Te vagy a legjobb.

A .best domain végződés egy generikus domain végződés, amely bárki számára elérhető, és arra szolgál, hogy kiemelje az online jelenlétét és azonosítani magát az adott területen legjobbak között. Ez a domain végződés lehetőséget ad a vállalkozásoknak, hogy saját magukat az online jelenlétük legjobbjaként határozzák meg, és kiemeljék a tevékenységüket és a szolgáltatásaikat. A .best domain nevek regisztrációja bárki számára nyitott, és az adott területen legjobbak közé sorolódó vállalkozások, szolgáltatók, személyek és szervezetek számára ajánlott.

1

Találd ki domain nevedet

Minden egy jó ötlettel kezdődik. Ötletelj rajta, vagy használd cégneved, személynevedet, mindegyik jó megoldás lehet!
2

Regisztráld be

Automata felületünkön keresztül a legtöbb domain végződés akár 10 perc alatt elkészül és használható állapotba kerül.
3

Keress hozzád illő tárhelyet

Ha már megvan a domain neved, nézz egy hozzá illő webtárhelyet és készítsd el új weboldalad!
TLD Regisztráció Átregisztráció Hosszabbítás
.best 7 500 Ft 7 500 Ft 7 500 Ft

Regisztráld be új .best domain nevedet még ma!

Mennyi idő alatt készül el?

Új domain regisztráció

Az .best domainek regisztrációja teljesen automatikusan történik, így a regisztrációs idő gyakorlatilag azonnali, pár perc alatt használatba is veheted új domain nevedet.

Domain átregisztráció

Ahhoz, hogy domain neved áthozd hozzánk, ki kell kapcsolnod az átregisztrációs védelmet és meg kell szerezned az engedélyezési kódot a jelenlegi regisztrátortól. Az átregisztrációs folyamat legfeljebb 5 napot vesz igénybe vehet.

Hány karakteres lehet?

Az .best végződésű domain név legalább 1, azonban legfeljebb 63 karakter hosszú lehet. Gyakran a rövid, egyértelmű domain név hatékonyabbnak tekinthető, mivel a webhely látogatói könnyebben megjegyzik.

Különleges karakterek

A következő speciális karaktereket támogatja a .best domain végződés:

à á â ã ä å æ ç è é ê ë ì í î ï ð ñ ò ó ô õ ö ø ù ú û ü ý þ ÿ
ā ă ą ć ĉ ċ č ď đ ē ĕ ė ę ě ĝ ğ ġ ģ ĥ ħ ĩ ī ĭ į ı ĵ ķ ĺ ļ ľ ŀ ł ń ņ ň ʼn ŋ ō ŏ ő œ ŕ ŗ ř ś ŝ š ť ŧ ũ ū ŭ ů ű ų ŵ ŷ ź ż ž
ș ț

Korlátok

A .best mindenki számára feltétel nélkül nyitva áll, bárki regisztrálhatja. A .best domain nevek kiosztása “érkezési sorrendben” történik.

Whois privacy

Whois privacy szolgáltatás mind magánszemélyek mind cégek számára elérhető, amely elrejti a tulajdonosi adatokat a whois adatbázisban, kivéve a tulajdonos országát, mely minden esetben megtekinthető marad.