.cam domain név

Ez az új kiterjesztés a webkamerás oldalaknak vagy a videostreamingnek van szánva.

A .cam domain végződés egy általános domain végződés, amelyet a francia székhelyű AC Webconnecting BVBA kezeltetett be a Nemzetközi Távközlési Unió (ITU) jóváhagyása és az ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) által történő jóváhagyás után. A .cam domain végződés célja, hogy az online közösségekben, az internetes kereskedelemben, a közösségi média platformokon és más online tevékenységekben használják, és lehetővé teszi az online tevékenységekhez kapcsolódó tartalmak és szolgáltatások könnyebb azonosítását.

A .cam domain nevek regisztrációja bárki számára elérhető, és különösen azok számára ajánlott, akik a videó, fényképészet, film, közvetítés, és más hasonló tevékenységekkel foglalkoznak. A .cam domain nevek lehetővé teszik a vállalkozások, magánszemélyek és szervezetek számára, hogy egyedi, emlékezetes domain neveket válasszanak, amelyek könnyen azonosíthatók és emlékezetesek az ügyfelek számára.

1

Találd ki domain nevedet

Minden egy jó ötlettel kezdődik. Ötletelj rajta, vagy használd cégneved, személynevedet, mindegyik jó megoldás lehet!
2

Regisztráld be

Automata felületünkön keresztül a legtöbb domain végződés akár 10 perc alatt elkészül és használható állapotba kerül.
3

Keress hozzád illő tárhelyet

Ha már megvan a domain neved, nézz egy hozzá illő webtárhelyet és készítsd el új weboldalad!
TLD Regisztráció Átregisztráció Hosszabbítás
.cam 7 000 Ft 7 000 Ft 7 000 Ft

Regisztráld be új .cam domain nevedet még ma!

Mennyi idő alatt készül el?

Új domain regisztráció

Az .cam domainek regisztrációja teljesen automatikusan történik, így a regisztrációs idő gyakorlatilag azonnali, pár perc alatt használatba is veheted új domain nevedet.

Domain átregisztráció

Ahhoz, hogy domain neved áthozd hozzánk, ki kell kapcsolnod az átregisztrációs védelmet és meg kell szerezned az engedélyezési kódot a jelenlegi regisztrátortól. Az átregisztrációs folyamat több napot is igénybe vehet.

Hány karakteres lehet?

Az .cam végződésű domain név legalább 2, azonban legfeljebb 63 karakter hosszú lehet. Gyakran a rövid, egyértelmű domain név hatékonyabbnak tekinthető, mivel a webhely látogatói könnyebben megjegyzik.

Különleges karakterek

A következő speciális karaktereket támogatja a .cam domain végződés:

à á â ã ä å æ ç è é ê ë ì í î ï ð ñ ò ó ô õ ö ø ù ú û ü ý þ ÿ
ā ă ą ć ĉ ċ č ď đ ē ĕ ė ę ě ĝ ğ ġ ģ ĥ ħ ĩ ī ĭ į ı ĵ ķ ĺ ļ ľ ŀ ł ń ņ ň ʼn ŋ ō ŏ ő œ ŕ ŗ ř ś ŝ š ť ŧ ũ ū ŭ ů ű ų ŵ ŷ ź ż ž
ș ț

Korlátok

A .CAM mindenki számára feltétel nélkül nyitva áll, bárki regisztrálhatja. A .cam domain nevek kiosztása “érkezési sorrendben” történik.

Whois privacy

Whois privacy szolgáltatás mind magánszemélyek mind cégek számára elérhető, amely elrejti a tulajdonosi adatokat a whois adatbázisban, kivéve a tulajdonos országát, mely minden esetben megtekinthető marad.