.xyz domain név

Ez az új gTLD nagyon általános, és bármilyen webes projekthez ideális.

Az .xyz domain végződés egy generikus domain végződés, amelyet az ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) hagyott jóvá. Az .xyz domain nevek regisztrációja és használata bárki számára elérhető, és az elmúlt években nagyon népszerűvé vált, különösen a tech iparban és az új vállalkozások körében.

Az .xyz domain nevek regisztrációja 2014-ben indult, amikor az ICANN lehetővé tette az új generikus domain végződések bevezetését. Az .xyz domain nevek azóta széles körben használatosak a világ különböző részein, és számos nagyvállalat és tech cégek választják ezt a domain végződést.

Az .xyz domain nevek nagy előnye, hogy lehetővé teszik a vállalkozások és magánszemélyek számára, hogy egyedi, emlékezetes domain neveket válasszanak, amelyek könnyen azonosíthatók és emlékezetesek az ügyfelek számára. Az .xyz domain nevek regisztrációja és használata egyszerű folyamat, és számos előnnyel járhat az online tevékenységek és a vállalkozások számára.

Az .xyz domain nevek regisztrációja és használata hatékony eszközt jelenthet az online jelenlét erősítésében és az online marketing kampányokban. Az .xyz domain nevek segíthetnek a vállalkozásoknak, hogy kiemelkedjenek a tömegből, növeljék az online jelenlétüket, és javítsák az üzleti kapcsolataikat és eredményeiket. Az .xyz domain nevek regisztrációja és használata az internetes domain regisztrátorokon keresztül lehetséges, és a regisztráció díja eltérő lehet attól függően, hogy milyen hosszú időre kívánják regisztrálni a domain nevet.

1

Találd ki domain nevedet

Minden egy jó ötlettel kezdődik. Ötletelj rajta, vagy használd cégneved, személynevedet, mindegyik jó megoldás lehet!
2

Regisztráld be

Automata felületünkön keresztül a legtöbb domain végződés akár 10 perc alatt elkészül és használható állapotba kerül.
3

Keress hozzád illő tárhelyet

Ha már megvan a domain neved, nézz egy hozzá illő webtárhelyet és készítsd el új weboldalad!
TLD Regisztráció Átregisztráció Hosszabbítás
.xyz 5 300 Ft 5 300 Ft 5 300 Ft

Regisztráld be új .xyz domain nevedet még ma!

Mennyi idő alatt készül el?

Új domain regisztráció

Az .xyz domainek regisztrációja teljesen automatikusan történik, így a regisztrációs idő gyakorlatilag azonnali, pár perc alatt használatba is veheted új domain nevedet.

Domain átregisztráció

Ahhoz, hogy domain neved áthozd hozzánk, ki kell kapcsolnod az átregisztrációs védelmet és meg kell szerezned az engedélyezési kódot a jelenlegi regisztrátortól. Az átregisztrációs folyamat legfeljebb 5 napot vesz igénybe vehet.

Hány karakteres lehet?

Az .xyz végződésű domain név legalább 1, azonban legfeljebb 63 karakter hosszú lehet. Gyakran a rövid, egyértelmű domain név hatékonyabbnak tekinthető, mivel a webhely látogatói könnyebben megjegyzik.

Különleges karakterek

A következő speciális karaktereket támogatja a .xyz domain végződés:

à á â ã ä å æ ç è é ê ë ì í î ï ð ñ ò ó ô õ ö ø ù ú û ü ý þ ÿ
ā ă ą ć ĉ ċ č ď đ ē ĕ ė ę ě ĝ ğ ġ ģ ĥ ħ ĩ ī ĭ į ı ĵ ķ ĺ ļ ľ ŀ ł ń ņ ň ʼn ŋ ō ŏ ő œ ŕ ŗ ř ś ŝ š ť ŧ ũ ū ŭ ů ű ų ŵ ŷ ź ż ž
ș ț
а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ъ ы ь э ю я
α ά β γ δ ε έ ζ η ή θ ι ΐ ί ϊ κ λ μ ν ξ ο ό π ρ ς σ τ υ ϋ ύ ΰ φ χ ψ ω ώ Α Ά Β Γ Δ Ε Έ Ζ Η Ή Θ Ι Ί Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Ό Π Ρ Σ Τ Υ Ύ Φ Χ Ψ Ω Ώ

Korlátok

Az .xyz mindenki számára feltétel nélkül nyitva áll, bárki regisztrálhatja. Az .xyz domain nevek kiosztása “érkezési sorrendben” történik.

Egyes domainn evek ebben a kiterjesztésben prémium kategóriájúak, ami azt jelenti, hogy az őket kínáló nyilvántartó hivatal szemében nem rendelkeznek azonos értékkel, ezek lehetnek kevés karakterből álló domain nevek, vagy olyan speciális kifejezések, amelyeket könnyű megjegyezni. A prémium domain nevek különleges áron regisztrálhatók.

Whois privacy

Whois privacy szolgáltatás mind magánszemélyek mind cégek számára elérhető, amely elrejti a tulajdonosi adatokat a whois adatbázisban, kivéve a tulajdonos országát, mely minden esetben megtekinthető marad.