.ee domain név

Észtország legfelsőbb szintű domain végződése. A .EE domain a nagyközönség számára könnyen felismerhető, és olyan vállalatok vagy magánszemélyek számára alkalmas, amelyek Észtországhoz kötődnek.

A .ee domain végződés Észtország nemzeti domain végződése, amelyet az ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) hagyott jóvá. Az .ee domain nevek első regisztrációja 1992-ben történt, és azóta széles körben használják Észtországban és a világ többi részén.

Az .ee domain nevek regisztrációja és használata bárki számára elérhető, és elsősorban az észt szervezetek, vállalkozások és magánszemélyek számára ajánlott, akik azonosítani kívánják magukat az észti piaci szereplőként. Az .ee domain nevek lehetőséget adnak az észti vállalkozásoknak, hogy azonosítsák magukat az észtországi piaci szereplőként, és hatékonyan kommunikáljanak az ügyfelekkel és partnerekkel.

Az .ee domain nevek nagy előnye, hogy lehetővé teszik az észti vállalkozások és szervezetek számára, hogy egyedi domain neveket válasszanak, amelyek könnyen azonosíthatók és emlékezetesek az ügyfelek számára. Az .ee domain nevek regisztrációja és használata egyszerű folyamat, és számos előnnyel járhat az észti üzleti életben. Az .ee domain nevek segíthetnek az észti vállalkozásoknak, hogy kiemelkedjenek a tömegből, növeljék az online jelenlétüket, és javítsák az üzleti kapcsolataikat és eredményeiket.

Az .ee domain nevek regisztrációja és használata a .ee registry által történik, amely az Estonian Internet Foundation (EIF) tulajdonában van. Az EIF felelős az .ee domain nevek kezeléséért, regisztrációjáért és szolgáltatások nyújtásáért, valamint az internetes infrastruktúra fejlesztéséért Észtországban. Az .ee domain nevek regisztrációja és használata azonban néhány korlátozással járhat, és érdemes tájékozódni az aktuális feltételekről a regisztráció előtt.

1

Találd ki domain nevedet

Minden egy jó ötlettel kezdődik. Ötletelj rajta, vagy használd cégneved, személynevedet, mindegyik jó megoldás lehet!
2

Regisztráld be

Automata felületünkön keresztül a legtöbb domain végződés akár 10 perc alatt elkészül és használható állapotba kerül.
3

Keress hozzád illő tárhelyet

Ha már megvan a domain neved, nézz egy hozzá illő webtárhelyet és készítsd el új weboldalad!
TLD Regisztráció Átregisztráció Hosszabbítás
.ee 3 800 Ft Ingyenes 3 800 Ft

Regisztráld be új .ee domain nevedet még ma!

Mennyi idő alatt készül el?

Új domain regisztráció

Az .ee domainek regisztrációja 1-2 napot vesz igénybe.

Domain átregisztráció

Ahhoz, hogy domain neved áthozd hozzánk, ki kell kapcsolnod az átregisztrációs védelmet és meg kell szerezned az engedélyezési (Auth vagy EPP) kódot a jelenlegi regisztrátortól. Az átregisztrációs folyamat több napot is igénybe vehet.

Hány karakteres lehet?

Az .ee végződésű domain név legalább 2, azonban legfeljebb 63 karakter hosszú lehet. A rövidebb név azonban előnyösebb!

Különleges karakterek

Az észt .ee domain végződés nem támogatja a speciális karaktereket, azaz csak a latin ábc betűit, számokat és pár speciális jelet (kötőjel) lehet használni.

Korlátok

Az alábbi követelmények merülnek fel új .ee domain név regisztrációjakor:

A regisztráció befejezéséhez az adminisztratív kapcsolattartónak alá kell írnia egy szerződést az alábbi módszerek egyikével:

  • Elektronikus aláírással az észt, belga, litván vagy finn személyazonosító igazolvánnyal rendelkezők esetében: Az aláírt fájlt ddoc formátumban kell visszaküldeni nekünk.
  • Kézzel bárki számára: Az aláírt pdf formátumú fájlt kell visszaküldeni nekünk.

Whois privacy

Whois privacy szolgáltatás mind magánszemélyek mind cégek számára elérhető, amely elrejti a tulajdonosi adatokat a whois adatbázisban.